Adelina Pestrițu are probleme cu contul de Instagram

Adelina Pestrițu se confruntă cu o problemă care îi dă mari bătăi de cap. Pentru că 70% din timp și-l petrece pe conturile de socializare, proaspăta mămică a ajuns la disperare după ce contul de Instagram îi șterge din postări. Vedeta a izbucnit și le-a spus prietenilor virtuali ce i se întâmplă.

Aproape un milion de persoane o urmăresc pe Adelina Pestrițu pe contul său de Instagram. Aceasta este aplicația pe care vedeta o folosește cel mai des și se ocupă de contul ei cu mare atenție. De ceva timp, Adelina Pestrițu întâmpină niște probleme cu contul ei care îi dau mari bătăi de cap. Proaspăta mămică nu înțelege unde ajung instastory-urile sale, care dispar din senin, fără ca ea să le șteargă.

'Să-mi explice și mie cineva unde se duc instastory-urile pe care le postez și dispar. Nu mă refer la cele care stau 24h. Nu, deci nu mai pot cu Instagramul acesta. Astăzi am postat câteva instastory-uri care mi-au dispărut efectiv de pe fața pământului. Nu le mai găsesc niciunde. Nici în arhivă, nici nicăieri. Unde s-au dus? Mi-au fost furate. De cine? Pe lângă faptul că Instagramul îmi scoate din lista de prieteni pe cine și când vrea el, acum s-a apucat și de instastory. Ce drăguț! Mai avem voie să folosim aplicația asta sau ne mutăm pe alta? Crazy, crazy… Asta în cazul în care măcar aceste instastory-uri vor ajunge la voi, pentru că e foarte posibil să mă lase și fără astea. Ce or avea?! Zilnic fac update-uri. Și ar mai fi ceva… postările nu mai ajung pe paginile prietenilor noștri. Deci… cum se explică? Mi se scurcircuitează creierul.', a spus Adelina Pestrițu deranjată de ceea ce i se întâmplă în mediul online.

Nu mai este un secret faptul că se fac bani cu ajutorul conturilor de socializare. Iar ștergerea postărilor vedetei nu este deloc în regulă, mai ales în momentele în care are campanii.

Citește și: Adelina Pestrițu a scăpat de vergeturile de după sarcină. Iată care sunt secretele ei

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro