De ce poartă Carla’s Dreams mască. Are un motiv întemeiat

Publicat pe

De ce poartă Carlas Dreams mască. Este unul dintre cei mai îndrăgiţi cântăreţi de la noi, fanii merg la toate concertele lui, ştiu versurile pieselor şi îl adoră. El îşi ascunde chipul în spatele unor picturi, aşa se simte în largul său. A avut şi o explicaţie precisă! 

Nu se fereşte să spună ce crede, ce simte, iar asta s-a putut observa de la început, chiar atunci când a început să ofere primele interviuri. A debutat un nou sezon X Factor, iar acolo, Carlas Dreams a fost provocat să explice de ce se ascunde, de ce nu îi vedem chipul. Fără să ezite a răspuns:

„Masca e un preţ pe care îl plãtesc cu drag!”, a afirmat juratul în noul sezon X Factor.

În trecut, acum ceva vreme, el a explicat că masca îl ajută să fie mai deschis, să se exprime mai uşor.

„E mai uşor să vorbeşti când eşti mascat, într-un fel, dar nu e o lipsă de responsabilitate. Oricum, tot poţi fi taxat. În anumite cazuri, mă ajută să fiu mai deschis…

 În România, lumea nu e foarte deprinsă să înţeleagă. În anii trecuţi, am criticat atitudinea artiştilor mari din România pentru lipsa lor de asumpţie, de riscuri şi de investiţie în muzică. Înţeleg că ăsta este ritm natural pentru unii”, a mai declarat artistul acum ceva vreme.

Carlas Dreams a divorţat de mama copilului său

Carla’s Dreams a divorțat în mare secret de mama copilului său, Monica Nalea,  în urmă cu un an de zile, în 2017. Până acum niciunul dintre ei nu au făcut vreo declarație, însă fetița a rămas la mama ei, scrie Libertatea. 

Procesul a avut loc la o judecătorie din Chișinău, însă niciunul dintre soți nu a luat parte la procedură.

Carlas Dreams şi Antonia

Carlas Dreams şi Antonia

Carlas Dreams a fost surprins fără masca, în Rusia

Misterul a fost elucidat! Dupa ce mult timp s-a incercat aflarea identitatii solistului de la Carlas Dreams, iata ca acum acesta a fost surprins fara masca in timpul vizitei in Rusia.

Foto: Libertatea

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter