Connect-R a renunțat la barbă. Cum arată acum artistul: ”Doar noi oamenii punem etichete”

Publicat pe

Connect-R a luat pe toată lumea prin surprindere cu schimbarea pe care și-a făcut-o. Încă de la începuturile carierei sale, cântărețul ne-a obișnuit cu stilul său, dar și cu barba sa. Ei bine, acum Connect-R a renunța la barbă pentru filmările de la 'Te cunosc de undeva'.

Recent, artistul a anunțat divorțul de soția lui, Misha, cu care are împreună o fetiță pe nume Maya. Acum, Connect-R își canalizează toată energia în carieră, iar acesta a fost ales să particepe la emisiunea 'Te cunosc de undeva'. De dragul emisiunii din care face parte și forțat într-o oarecare măsură de personajele pe care trebuie să le interpreteze, Connect-R a fost nevoit să renunțe la barbă. Diferența este colosală, iar artistul este aproape de nerecunoscut.

'Doar noi oamenii punem etichete. Un animal în percepția altui animal nu e nici mizerabil, nici dezirabil, ci doar un alt animal! Nu lăsa pe nimeni să te facă să te simți urât, păcătos, bun de nimic… etc. Ești frumos așa cum ești', a scris Connect-R pe una dintre rețelele de socializare.

Connect-R trebuie să interpreteze mai multe personaje, chiar și personaje feminine. Tocmai din această cauză, artistul a fost nevoit să renunțe la barbă, iar uneori să 'renunțe la păr'. Connect-R s-a transformat și în Maluma, iar personajul i-a plăcut la nebunie.

Connect-R a renunțat la barbă. Cum arată acum artistul: 'Doar noi oamenii punem etichete'Connect-R a renunțat la barbă. Cum arată acum artistul: 'Doar noi oamenii punem etichete'

Citește și: Motivul pentru care Misha și Connect-R au divorțat. Au ținut totul ascuns mai bine de un an

FOTO: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter