Adelina Pestrițu a pozat sexy, în luna a șasea de sarcină! Imagini exclusive de la ședința foto pentru VIVA!

Publicat pe

Adelina Pestrițu a pozat sexy, în luna a șasea de sarcină! Deși arată perfect, a preferat, până acum, să îmbrace haine care să nu-i evidențieze burtica, prea mult, dar iată că a acceptat să pozeze cu burtica la vedere, în exclusivitate pentru VIVA! Acum vă oferim imagini making-of, din timpul ședinței foto.

Nu este o fire matinală, dar s-a prezentat devreme la ședința foto pentru VIVA! Locul întâlnirii? Etajul 7 al hotelului Golden Tulip, de pe Calea Victoriei. Punctuală ca de obicei și gata de treabă, așa a ajuns Adelina, pregătită pentru.. cea mai emoționantă ședință foto, dintre cele câteva sute pe care le-a făcut până acum! Este primul shooting pe care-l face în postura de viitoare mămică, dar și alături de Virgil, logodnicul ei. De altfel, o premieră și pentru el, fiind genul de bărbat căruia îi place să se ferească de lumina reflectoarelor. Zis și făcut! Nu, nu vă gândiți că Virgil a fost alături de noi pe tot parcursul ședinței foto. Nu, a preferat să-și joace rolul de guest-star până la capăt, ajungând în camera de hote strict la momentul „programat” pentru el. Ajuns în jurul orei 14.00, când Adelina deja schimbase cîteva ținute, Virgil a întrebat, temător… „Cât durează? Două ore?…” și mare i-a fost mirarea atunci când echipa i-a transmis că, în maximum 45 de minute, va fi gata de plecare! Virgil a fost o surpriză pentru noi toți! Nu de alta, dar deși shooting-ul a fost o premieră, pentru el, s-a dovedit a fi nu numai descurcăreț, dar și… extrem de docil, total atipic pentru un bărbat care nu activează în această industrie!

 

Adelina a poftit la.. pizza!

S-a îngrășat doar șase kilograme, în tot atâtea luni de sarcină, dar să știți că Adelina este o gravidă extrem de grijulie. Mănâncă sănătos, nu face excese, însă la ședința foto pentru VIVA! a făcut o excepție. Cum trecuseră câteva ore bune de când nu mai mâncase, vedeta și-a permis o extravaganță culinară și… a comandat pizza! Cu brânză și dovlecei, semn cp și pizza poate fi… ușor dietetică! Nu, nu vă gândiți că Adelina a mâncat-o pe toată. Câteva felii. Pauza de masă s-a terminat, iar noi ne-am reluat treburile, pe care le-am terminat cam pe la ora cinei.

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter