Alexandra Stan, dezvăluire surprinzătoare: “Sunt pregătită să devin mamă!”

Publicat pe

Alexandra Stan, mamă. A trecut prin multe încercări, dar și-a găsit puterea să depășească orice obstacol. Cum după ploaie iese întotdeauna soarele, Alexandra Stan traversează acum o perioadă extrem de fericită, având în plan o schimbare majoră. Și-a propus să aibă un copil, cât de curând.

Viața ta se împarte, momentan, între Los Angeles și România. Ce proiecte ai în prezent?

Chiar pe 12 aprilie am plecat în Los Angeles din nou, după o scurtă vacanță de Paște, acasă, lângă familie. După multe ore în studio, am cel de-al patrulea album gata, care se numește „Mami'. Sunt în perioada în care mă bucur cel mai mult de până acum de tot ce înseamnă să fii femeie: de la iubirea de sine, la dragostea față de ceilalți și parcă și partea asta maternă e mai dezvoltată. Prin albumul „Mami' simt că sunt „mama tuturor băieților în căutare de iubire'. Voi porni un turneu de promovare prima dată în Japonia, unde se și lansează, iar apoi la nivel internațional.

Cum arată o zi din viața ta, peste Ocean? Unde locuiți, cum v-ați acomodat acolo, tu și Bogdan?

Este o zi perfectă! De fapt ziua mea perfectă înseamnă să fiu undeva lângă apă. Eu sunt copilul marii, iubesc apă, soarele și căldură. Ne-am mutat în Los Angeles în septembrie, când în Europa deja venise toamna și soarele își cam arată dintii. Locuim lângă plajă, de la geamul nostru se văd oceanul și faleza ideală pentru plimbările cu bicicleta. Ne place mult vremea, oamenii sunt foarte relaxați, iar Los Angeles-ul este cunoscut și drept „raiul artiștilor', asta pentru că ai numeroase oportunități. A fost mai greu la început să ne acomodăm cu mâncarea, care conține foarte mult zahăr, dar, noi fiind vegetarieni, chiar avem noroc că în L.A. sunt multe variante pentru mâncarea vegetariană.

S-a vorbit, recent, despre faptul că ai fi fost cerută în căsătorie…

Invitați fiind La Măruță', Cătălin l-a tot provocat pe Bogdan să mă ceară. Dar s-a scos, a scăpat și de data asta. Va veni momentul potrivit, nu trebuie să fie nimic forțat.

Copii vă doriți? Crezi că a venit momentul să faceți acest pas?

Daa, foarte mult. Chiar am discutat despre asta. Când va veni un bebe, îl vom primi cu toată iubirea noastră. Mai ales că noul meu album se numește „Mami', clar sunt pregătită și pentru acest pas, de a deveni mamă. Dar, după cum am zis, lăsăm lucrurile să vină de la sine, să fim și noi surprinși de ceea ce ne-a pregătit Universul.

Ce calități apreciezi cel mai mult acum la partenerul tău și ce te-a atras la el atunci când l-ai cunoscut?

Sunt multe și încă îl descopăr. Am apreciat încă de la început sinceritatea lui, respectul față de mediul înconjurător, calmitatea, energia pentru tot felul de sporturi și activități. Acum face surf și chiar îl admir că îi și reușește treaba asta; este destul de greu. Am încercat și eu, dar trebuie să ai forță, echilibru…Ne completăm, muncim împreună, secretul unei vieți frumoase este pentru mine echilibrul în tot ceea ce fac.

Cu siguranță că aveți și momente mai tensionate… Cine lasă de la el?

Eh, normal că există. Important e că ne ascultăm unul pe altul, fiecare își susține părerea, și chiar dacă suntem în contradictoriu, discutăm până când sfârșim discuția cu un pupic.

Ai trecut printr-un moment foarte dificil în urmă cu aproape cinci ani… Cum ai reușit să dai uitării acel episod dureros?

Mereu se revine la acest subiect. Aș vrea să punctez că nu asta mă reprezintă, Alexandra Stan înseamnă altceva, dar știu că trecutul face parte din noi și nu o să scăpăm vreodată de experiențele avute. Eu am depășit momentul pentru că m-am redescoperit pe mine, am încredere în forțele proprii, mă iubesc și știu că pot orice îmi propun. Și, după cum am mai susținut, este foarte important că oricine devine victima (de orice fel) SĂ NU TACĂ. Tăcerea nu rezolva problemele, iar acum sunt atâtea și atâtea organizații care pot sări în ajutorul celor mai slabi.

Te-ai lovit vreodată de prejudecăți, în străînătate, în legătură cu faptul că ești româncă?

M-am lovit și de prejudecăți legate de români în țări precum Franța, Italia, Spania, oameni care îi desconsideră pe români, dar și laude în țări precum Japonia, SUA, Hong Kong, unde am întâlnit români foarte realizați și foarte respectați, cum ar fi designer-ul de diamante Narcisa Pheres sau Anastasia Soare, regina sprâncenelor din Beverly Hills. Iar eu, prin faptul că am colindat aproape întreaga lume prin muzica mea, am tot promovat România peste tot.

S-a spus despre ține că ai câștigat foarte mulți bani din muzică… Care e adevărul? Ai investit în vreun business până acum?

Știi cum spune vorba „după muncă și răsplată'. Iar eu am muncit mult de la 18 ani, când a trebuit să mă maturizez repede și să fac față concertelor în afară, să reușesc să interacționez cu mulți oameni, să stau departe de familie și să mă obișnuiesc cu viața dintr-un aeroport în altul. În 2017 mi-am înființat propriul label, Alexandra Stan Records, sunt artist independent. Eu îmi finanțez clipurile, eu plătesc totul, nu am sprijinul niciunei case de discuri. Iar pentru mine asta este o realizare foarte mare. Mai mult, lucrez de ceva timp la propria colecție de haine „STAN by Alexandra Stan', care va apărea cât de curând. Eu investesc în mine.

Ai avut o copilărie modestă… În ce măsură te-a influențat și te-a format aspectul ăsta, că adult?

Am avut o copilărie frumoasă, cu bunici care m-au răsfățat și părinți care mi-au oferit o educație bună, reușind astfel să mă pot dezvolta după bunul plac. Nu mi-a lipsit nimic, ba chiar primeam cadouri de la tata, fiind marinar, la care nu mulți copii aveau acces. Cred că de la el am moștenit iubirea asta pentru lumea întreagă și pentru descoperitul locurilor noi. Am învățat de mică faptul că prin dedicare, muncă și implicare poți realiza lucruri mari, că nimic nu vine de-a gata și că nimic nu e întâmplător.

Ai avut o colaborare cu Inna, venită chiar după multe speculațîi că ați fi rivale. Cum este relația dintre voi două?

Nu suntem rivale, ba chiar piesă „We Wanna' a avut mare succes, în Italia a primit Discul de Aur pentru vânzări, iar de curând a atins 75 milioane vizualizări pe YouTube. Fanii noștri s-au bucurat de colaborare, iar noi la fel. E ceva în aer la Constanța, nu vedeți că se nasc artișți și campioni care duc numele României mai departe? Simona Halep, Hagi, Inna, eu.. (n.r. râde).

Ce compromis nu ai face niciodată?

Nu m-aș trăda pe mine. Nu aș face ceva doar pentru că așa trebuie, așa se cere sau așa e trend-ul. Trebuie să mă reprezinte, să fiu EU.

Ți-a fost vreodată teamă de eșec? Cum ți-ai caracteriza cariera, până acum?

Mi-a fost frică de eșec în trecut, dar am trecut peste această etapă imatură și am ajuns în punctul în care sunt perfect conștientă că un artist nu rămâne în top mereu. Are perioade. Când e în vârf, când scade. Imaginează-ți cum arată frecventele bătăilor inimii. Cam așa e și în viață, în general, nu mă refer doar la viața unui artist. Folosesc des pe social media #grateful. Chiar sunt recunoscătoare pentru tot ce mi se întâmplă. Am fani minunați, care mă susțin încă de la începutul carierei, am o familie deosebită, oameni frumoși în jur. Nu pot decât să fiu mulțumită și să transmit la rândul meu iubire prin muzica mea. Întregul proces se numește maturizare. Și orice ar fi: știu cine sunt!

Care e cea mai mare dorință a ta… neîndeplinită până acum?

Hmm… da, cred că mi-ar plăcea să joc într-un film care „să rupă' la box office!  You never know!

Citiţi interviul în numărul de mai al revistei VIVA! disponibil în toate punctele de difuzare a presei.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter