Top 5 gafe monumentale pe covorul roșu

Publicat pe

Nu există om care să nu fi gafat niciodată, fie în circumstanțe profesionale, fie personale și nici vedetele nu sunt scutite de momentele jenante, care parcă mai abitir rămân în memoria celor din jur. Iată un top cu 5 gafe monumentale pe covorul roșu și nefericiții lor protagoniști!

 

Încercați să vă puneți în locul castingului filmului „La La Land' și imaginați-vă cum ar fi ca, preț de câteva secunde, să trăiți cu impresia că ați câștigat un Premiu Oscar. Emoție și bucurie de nedescris, apoi… frisoane, pentru că, din păcate, Faye Dunaway și Warren Beatty, actorii care trebuiau să anunțe câștigătorii Oscarului 2017 pentru cel mai bun film au desemnat drept câștigător „La La Land'  în loc de Moonlight! Tot la Premiile Oscar, dar în 2003, Angelina Jolie a gafat, devenind protagonista unui moment stânjenitor, în momentul în care și-a sărutat fratele direct pe gură. Autoarea unui alt moment penibil este actrița Jennifer Lawrence, care, în 2013, a căzut pe scări în timp ce se ducea să-și ridice Oscarul. Un loc binemeritat în topul gafelor monumentale pe covorul roșu îi revine și lui zac Efron, care, în timp ce participa la premiera filmului pentru copii „The Lorax', a scăpat din buzunar un prezervativ. Poate unul dintre cele mai jenante momente este furnizat de actrița Katherine Heigl, care, la ceremonia Oscar din 2006, a fost trădată de antiperspirant, actrița făcându-și apariția pe covorul roșu cu două pete mari de transpirație tocmai sub sâni…

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter