Adelina Pestriţu vrea să meargă la psiholog, după naştere: "Trebuie să ajung la cabinet pentru a mă echilibra puţin"

Publicat pe

Adelina Pestriţu vrea să meargă la psiholog. În urmă cu aproximativ două luni, vedeta a adus-o pe lume pe Zenaida Maria, primul său copil. O iubeşte enorm, are mare grijă să crească frumos. Nu s-a neglijat nici pe ea, arată spectaculos. Pentru a se simţi şi mai bine, va apela la ajutorul unui specialist. 

De cinci ani de zile, pentru sănătatea minţii sale, Adelina a decis să meargă la psiholog. Poartă cu acesta diverse discuţii, o sfătuieşte şi o îndeamnă să ia cele mai bune decizii. În această perioadă nu a mai avut timp pentru a merge la cabinet, dar curând îi va călca pragul.

Adelina, invitată la Interviurile VIVA!, a explicat că îi va face o vizită pentru a primi sfaturi în ceea ce priveşte relaţia cu Zenaida Maria.

„Eu vorbesc cu psiholog de cinci ani. Nu am vorbit acum despre asta, nu am avut timp, dar să ştii că trebuie să ajung în cabinetul lui pentru a mă echilibra puţin deoarece sunt o fire haotică. Mă relaxează să am o discuţie de calitate cu un specialist. Mai ales să primesc sfaturi despre cum ar trebui să fiu în relaţia cu Zenaida.

O să mă ocup şi de acest aspect.”, a spus Adelina Pestriţu în exclusivitate, la Interviurile VIVA!.

Adelina Pestrițu a ales nașii fetiței sale. Botezul Zenaidei Maria va avea loc pe 10 noiembrie

Adelina Pestritu nu a trecut prin depresia postnatală

Multe femei, printre care şi vedete, după ce dau naştere unui copil, depăşeşc o perioadă mai complicată, specialiştii îi spun depresie postnatală. Adelina ne-a povestit că nu a trecut prin aşa ceva, a fost destul de ocupată, are în continuare o viaţă activă.

„Nu m-am confruntat cu această depresie. Sunt alături de femeile care suferă, îmi pot lăsa pe Facebook, pe Instagram mesaje şi el ajut, cu sfaturi, cu ce pot.”, a mai explicat ea.

Foto: Facebook

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter