Claudia Pavel are un nou iubit. Cine este bărbatul misterios din viața vedetei

Publicat pe

Soarele a răsărit și pe strada Claudiei Pavel, pentru că vedeta are un nou iubit. Fosta concurentă de la 'Exatlon' este acum toată un zâmbet de când în viața ei a apărut bărbatul care o face fericită, în sfârșit. Cei doi au fost surprinși în ipostanze tandre.

După ce s-a spus că ar fi avut o relație cu Cătălin Cazacu, Claudia Pavel are acum un nou iubit lângă care totul pare a fi perfect. Artista a fost surprinsă de paparazzi alături de acesta. Potrivit informațiilor apărute în presă, bărbatul cu care se întâlnește vedeta este de origine turcă din Mangalia și este potent financiar, iar numele acestuia ar fi Aty.

Se pare că relația este una foarte serioasă, pentru că Aty și Claudia Pavel au ieșit la cină alături de băiatul vedetei, Noah. Afaceristul a sărutat-o pe artistă chiar de față cu băiețelul, semn că relația nu este de ieri de azi. Imaginile cu cei doi îndrăgostiți le puteți vedea AICI.

FOTO: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter