Adevărata relație dintre Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Erau de nedespărțit

Publicat pe

În anul 2000, trupa Andre era pe val, iar artistele aveau sute de mii de fani, însă cele două au luat-o pe drumuri diferite, fiecare urmând o carieră solo. Mulți s-au întrebat care este adevărata relație dintre Andreea Bălan și Andreea Antonescu, cele două nu au mai fost văzute împreună în ultima perioadă.

După cum se știe deja, Andreea Bălan i-a botezat fetița fostei sale colege de scenă, însă distanța dintre ele nu le prea permite să se întâlnească foarte des. Fetița Andreei Antonescu locuiește la Galați, în timp ce artista face multe drumuri în Statele Unite ale Americii, acolo unde locuiește soțul ei.

'Destul de rar pentru că ea stă la Galați, iar Andreea Antonescu are foarte multe drumuri în America și o văd rar, din păcate. Crește, este frumușică. Este deja clasa I.', a spus Andreea Bălan pentru Revista VIVA!.

Motivul pentru care trupa Andre nu s-a reunit

Au încercat în repetate rânduri să mai colaboreze, însă niciodată nu s-a ivit ocazia. Andreea Bălan continuă cu muzica și cu spetacolele, în timp ce Andreea Antonescu a cam dispărut din această lume în ultima perioadă. Andreea Bălan ne-a dezvăluit motivul pentru care nu a existat o colaborare între ele două.

'Am încercat de-a lungul anilor de foarte multe ori să mă reunesc cu Andreea. Nu s-a legat pentru că ea avea alte proiecte, eu poate nu eram într-un moment potrivit. Generația nouă habar n-are ce este Andre. Să facem o colaborare doar așa pentru generația noastră.', a declarat Andreea Bălan pentru Revista VIVA!.

FOTO: Facebook, Libertatea

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter