Reacţia Biancăi Drăguşanu după ce s-a aflat de emisiunea nouă a Gabrielei Cristea

Publicat pe

Reacţia Biancăi Drăguşanu. Pe 23 martie s-a aflat oficial că Gabriela Cristea va lucra din nou, va avea emisiune nouă, dar nu la Kanal D. Acolo lucra înainte de a rămâne însărcinată cu micuţa Victoria. Iată reacţia celei care i-a luat locul la „Te vreau lângă mine!”

Gabriela Cristea, după concediul de maternitate, nu s-a mai întors la Kanal D. În ultimele săptămâni, n-a mai apărut nicio veste despre posibila reîntoarcere a Gabrielei, la Kanal D, dar, surpriză, asta nu pentru că ar fi existat vreo reconciliere. Reporterii VIVA! au observat că, pe pagina de Facebook a vedetei, la locul de muncă, apare scris explicit Acasă cu Victoria, ceea ce ne-a dus cu gândul că vedeta se află în concediu de maternitate, dar… liberă de contract. Nu de alta dar, până nu de mult, figura drept angajat Kanal D, pe pagina ei de Facebook.

Reporterii VIVA! au aflat detalii de culise privind relația dintre Gabriela Cristea și Kanal D, inclusiv despre posibila ei revenire de pe post. Mai exact, potrivit surselor noastre, se pare că vedeta ar fi avut o înțelegere cu șefii ei, prin care ar fi trebuit să reocupe fotoliul de la Te vreau langa mine, începând cu data de 21 ianuarie. Ceea ce, după câteva întâlniri de negocieri, nu s-a mai întâmplat, în locul ei aflându-se, deja, la vremea respectivă, Bianca Drăgușanu. 

Condorm spynews, Gabriela Cristea va avea în curând emisiune la Antena Stars. Imediat după această veste, Bianca Drăguşanu a reacţionat pe pagina sa de Facebook.

Actuala prezentatoarea de la „Te vreau lângă mine” a încărcat un clip în care apare ea, pe platoul de la Kanal D, în timp ce prezintă. A avut şi un mesaj: „Îmi iubesc munca!”.

La ce post TV va lucra Gabriela Cristea

Gabriela Cristea revine în curând pe micul ecran cu o emisiune nouă difuzată la Antena Stars, potrivit spynews.ro. Vestea că prezentatoarea TV preferată a publicului va reveni în televiziune a bucurat pe toată lumea. Vedeta a fost în concediu maternal, iar cât timp a stat acasă s-a ocupat doar de fetița ei, Victoria, botezată recent.

Foto: Colaj

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter