Fetița lui Connect-R, campioană la boacăne: ”Mi s-a făcut rău când am intrat în casă”

Publicat pe

Connect-R și Misha sunt cei mai fericiți părinți de când în viața lor a apărut micuța Maya, care crește pe zi ce trece. Cei doi artiști încearcă să-i acorde toată atenția fiicei sale și să-și petreacă mult timp împreună cu ea. Fetița lui Connect-R este campioană la boacăne, iar asta o spune chiar mama ei.

Maya, fetița Mishei și a lui Connect-R, este precum argintul viu. Micuța este plină de energie și pusă mereu pe soții, iar părinții ei se minunează de fiecare dată când face vreo boacănă. 'Fetiţa mea mai pictează mobila, pereţii sau mânăncă şi intru în bucătărie e laptele pe jos sau cereale. Mi-a dărâmat o dată dulapul cu farfurii, mi s-a făcut rău când am intrat în casă. (…) Apreciez când îşi petrece timpul cu Maya sau când doarme cu ea. Nu ne-am gândit la o soră sau un frate, mai degraba la un câine sau pisică”, a spus Misha.

Cei doi artiști încă nu s-au gândit la un al doilea copil, iar Misha apreciază enorm faptul că soțul ei își dedică din timpul lui Mayei.

Connect-R este impresionat de frumusețea soției sale

Recent, Misha a ales să-și facă o schimbare radicală de look și s-a ras în cap. Artistul este îndrăgostit nebunește de soția lui și o admiră de fiecare dată când își face vreo schimbare. „Toată lumea mă întreabă ce crede Connect-R despre faptul că m-am tuns. Îi place mult și îmi zice să nu-mi mai las niciodată părul lung.', a spus Misha.

Vedeta are o frumusețe aparte și îi stă bine oricum s-ar tunde, iar dacă lui Connect-R îi place, nimic nu mai contează. „Tati, eu mor de tine, mi-a spus dimineată fetiţa mea. Mă minunează cât de frumoasă e Misha, mi se pare că e cea mai frumoasă femeie din lume. (…) Am stat cu aparat dentar, m-am chinuit. îl iubesc pe doctor. Zâmbetul face toţi banii, te afectează dacă ai probleme cu dinţii”, a spus Connect-R. Recent, artistul și-a dat jos și aparatul dentar, iar dantura lui este perfectă acum.

Connect-R și Misha

Connect-R și Misha

Citește și: Misha s-a ras în cap. Cum arată soția lui Connect-R acum: 'Vai, nu cred!'

Citește și: Connect-R a povestit cel mai stânjenitor moment din viața lui. A fost prins în fapt de fiica sa: „M-a întrebat…!'

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter