Connect-R a povestit cel mai stânjenitor moment din viața lui. A fost prins în fapt de fiica sa: „M-a întrebat...!”

Publicat pe

Momentele stânjenitoare fac parte din viața fiecărui om, însă Connect-R a trecut printr-o întâmplare pe care puțini ar avea curaj să o povestească: a fost prins de fiica lui în timp ce petrecea momete intime cu Misha, soția sa.

Fiecare cuplu trece prin momente stânjenitoare, mai ales atunci când în viața lor exista și un copil. Ei bine, Connect-R și Misha au experimentat pe pielea lor acest lucru atunci când au fost prinși în fapt de fiica lor.

„Am fost făcut surpins făcând dragoste de aia mica. M-am ridicat să o iau repede să o aşez şi m-a întrebat: ‘Ce ai acolo?’', a povestit artistul într-o emisiune tv.

„M-a întrebat << Ce-i faci lui mami? >>, i-am explicat că nu-i fac nimic… Mai eram și în costumul lui Adam…', a mai mărturisit Connect-R la matinalul de la Pro FM.

Relația dintre Misha și artist este una vibrantă după cum a mai spus chiar el. Le place să experimenteze în dormitor, chiar și cu riscul de a prinși.

„Da, am purtat cătuşe, o dată. Mi-a dat cheile. Da, am făcut dragoste într-o piscină. Nu, nu m-am uitat la filme pentru adulţi cu partenera', a mai spus Connect-R.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Connect-R nu doarme vara, se căsătoreşte!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter