Iman nu şi-a uitat marea dragoste. Emoţionant cum a marcat a 25-a aniversare a căsătoriei cu David Bowie

Publicat pe

A trecut mai bine de un an de când David Bowie a încetat din viaţă, însă Iman, soţia lui nu l-a uitat. Pe 6 iunie, cei doi ar fi trebuit să sărbătorească 25 de ani de la nunta lor, iar Iman a ţinut să marcheze momentul atât de special, chiar dacă David nu-i mai este alături.

 

Fostul model a publicat pe Instagram o fotografie alb-negru în care David o sărută pe frunte, iar cuvinele care însoţesc poza sunt pline de iubire: „Aş merge continuu pentru a fi în braţele tale încă o dată.' Fotografia este însoţită de mesajul „June 6th' si de hashtag-ul #BowieForever.

 

June 6th #BowieForever

A post shared by IMAN (@the_real_iman) on


 

Iman şi David Bowie s-au căsătorit în 1992 şi au trăit una dinte cele mai frumoase poveşti de iubire. S-au cunoscut în 1990 când ea era un model celebru, iar Yves Saint Laurent o descria drept „cel mai frumos manechin din lume'. David Bowie lansase hit-ul „LetS Dance' şi era la apogeul carierei lui.

 

Între ei a fost dragoste la prima vedere, iar doi ani mai târziu s-au căsătorit, pentru a rămâne împreună până pe 10 ianuarie 2016 când legendarul artist s-a stins în urma unei lupte cu cancerul.

 

Lui Iman i-au rămas alături Lexie, fiica pe care a avut-o în timpul căsătoriei cu David, dar şi amintirile atât de frumoase din timpul căsătoriei cu David.

 

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter