Elevii care vor lua 10 la BAC vor intra gratuit la Untold și Neversea

Publicat pe

Cine BAC-ul trece, la UNTOLD și NEVERSEA petrece! Organizatorii continuă și în acest an tradiția de a oferi gratuitate la festival tinerilor care iau 10 la examenul de bacalaureat.

Reprezentanții celui mai bun festival din Europa au decis că tinerii care vor lua 10 la Bac merită  să aibă parte de distracție gratuită la Untold, dar și la Neversea.

ADRIAN CHEREJI, director de Marketing și Comunicare UNTOLD&NEVERSEA: Ca în fiecare an, și în 2017 susținem performanța în educație și încercăm să le oferim tinerilor variante cât mai creative de a ajunge la evenimentele pe care le-au așteptat tot anul. Și pentru că familia UNTOLD s-a mărit cu încă un festival, cel mai mare de pe litoralul românesc, NEVERSEA, cei care dau BAC-ul anul acesta sunt și mai norocoși pentru că vor avea distracție dublă.

Astfel, toți cei care vor obține nota maximă la examenul de Bacalaureat vor avea acces gratuit la cele două mari festivaluri ale verii. În plus, toți cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat în sesiunea din vară, dar nu vor obține nota 10, vor putea achiziționa abonamentele la cele două festivaluri cu o reducere substanțială. Adică vor plăti cu 150 de lei mai puțin pentru abonamentul la Untold și vor economisi 195 de lei din cel pentru Neversea. Anul trecut, 65 de absolvenți de 10 au primit abonamente cadou la UNTOLD, iar peste 3.500 au beneficiat de reducere.

Tudor Chirilă, alături colegii trupei Vama Veche susțin și în acest an „campania bac de 10', și le sugerează liceenilor să pună mâna pe carte.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter