Gabriela Cristea și-a creștinat fetița. Primele imagini de la botezul Victoriei

Publicat pe

Zi importantă în familia fostei prezentatoare TV și a lui Tavi Clonda. Gabriela Cristea și-a botezat astăzi fetița la o biserică din Corbeanca, iar alături de fericiții părinți au fost alături nașii, dar și prietenii acestora.

Bella Victoria Margot, în vârstă de 8 luni, a fost îmbrăcată într-o rochiță roz care a făcut-o să arate precum o mică prințesă. Norocul a fost de partea lor, pentru că vremea de afară a ținut cu ei. Cu siguranță emoțiile au fost mari și pentru părinți, dar și pentru nași.

„Noi ne simţim bine. Ea a început să fie agitată, simte că o să se întâmple ceva. Preotul ne aşteaptă. Ea a dormit foarte bine, noi nu prea am dormit. Noi avem încredere în preot şi sperăm că totul va fi bine, credem că va face câteva vocalize, eu sunt cu inima strânsă un pic, dar sunt convinsă că totul va fi bine.”, a declarat Gabriela Cristea înainte de botezul micuței sale.

Gabriela Cristea a arătat superb într-o rochie cu dungi albe și albastre, mai ales după ce a slăbit 10 kilograme. Machiajul intens i-a pus ochii în evidență vedetei, iar părul l-a avut făcut bucle.

Cristina Șișcanu a avut o ținută spectaculoasă

Nașii micuței sunt nimeni alții decât Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu. Micuța Victoria are de fapt patru nași: Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, dar și sora lui Tavi Clonda și un adolescent, bun prieten cu cei doi.

Nașa a avut o rochie roșie care a scos-o imediat în evidență. Ținuta i-a venit ca turnată Cristinei Șișcanu și a reușit să atragă toate privirile la frumosul eveniment.

Gabriela Cristea și-a creștinat fetița. Primele imagini de la botezul VictorieiGabriela Cristea și-a creștinat fetița. Primele imagini de la botezul Victoriei

FOTO: Facebook, Dumitru Angelescu 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter