Detalii EXCLUSIVE de la petrecerea de botez a fiicei Gabrielei Cristea

Publicat pe

Petrecerea de botez a fiicei Gabrielei Cristea. Bella Victoria Margot a fost astăzi creștinată. Și-a primit numele în fața lui Dumnezeu. Părinții au fost mai fericiți ca niciodată. Petrecerea s-a dovedit a fi și ea un real succes!

Imediat după slujba de la biserică, invitații au mers la petrecere. Tavi Clonda și Gabriela au ales un restaurant select din București unde și-au răsfățat invitații cu cele mai deosebite mâncăruri. La primul fel au ales să îi încânte cu carpaccio, brânzeturi alese, somon, apoi la felul principal cu file de biban de mare cu sparanghel, iar mai apoi friptură de vițel cu cartofi. Ei se pot bucura și de un candy bar, iar la final, spectaculosul tot.

Nașii, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, au atras toate privirile. Oana Roman și Marius Elisei au fost invitați și ei la eveniment. Adelina Pestrițu, viitoarea mămică, nu a lipsit nici ea. Aproximativ 100 de invitați petrec alături de Bella Victoria Margot.

Marele absent este tatăl Gabrielei Cristea. Cei doi au întrerupt relația de ani de zile, el nici nu și-a cunoscut nepoata. Rudele lui Tavi sunt prezente, toți se bucură de momentele speciale.

Una dintre cele mai mari surprize a fost făcute de Tavi Clonda. Nu s-a putut abține și a cântat la botezul fiicei. A compus special o melodie pentru Victoria și pentru Gabriela.

Probleme pentru Gabriela Cristea la botezul Victoriei

Fericire mare astăzi în familia Cristea – Clonda. Bella Victoria Margot a fost botezată, familia, prietenii, apropiații i-au fost alături. În biserică, Gabriela Cristea, mama, a avut mici probleme pe care le-a rezolvat imediat după slujba preotului.

Vedeta a purtat o rochie cu nuanțe de albastru și pantofi de aceeași culoare. Aceștia i-au dat bătăi de cap, au incomodat-o, ba chiar au strâns-o foarte tare încât îi venea să plângă.

După ceremonie a fugit, și-a schimbat încălțămintea, iar la petrecere a optat pentru o rochie albă, lungă, asortată cu sandale cu plate, aurii.

Foto: Angelescu Dumitru

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter