Adevărul din spatele căsniciei lui Mihai Morar: ”Relația noastră a pornit de la glumele colegilor”

Publicat pe

Pe Mihai Morar îl auzim în fiecare dimineață la radio și îl vedem în fiecare seară la TV. Chiar dacă este extrem de ocupat, familia este întotdeauna pe primul loc. Are o căsnicie frumoasă care durează de 12 ani și două fetițe care îi bucură viața. Mihai Morar, omul simplu de radio și TV a vorbit deschis la 'Interviurile VIVA!'.

Prezentatorul TV a povestit despre începutul relației sale cu Gabriela, femeia care a reușit să-i ofere cel mai minunat cadou din viața lui, gemenele Mara și Cezara. Mihai Morar nu a fost cel care a făcut primul pas, ci soția sa. Gabriela l-a invitat pe Mihai la mare, atunci când acesta își ratase vacanța de vară, însă a refuzat-o, preferând să meargă la Baia Mare, acasă la mama sa. Mihai Morar a cerut-o în căsătorie pe Gabriela chiar de ziua ei, într-o zi de iarnă în care ningea ca în povești. Chiar dacă nu are mult timp liber la dispoziție, prezentatorul TV știe cum să-și gestioneze timpul astfel încât fiicele sale, familia lui să nu-i simtă deloc lipsa.

'Relația noastră a pornit de la glumele colegilor. Soția mea mi-a pus porecla Cocolino. Ei a început lumea să-i propună. așa a început relația noastră. Nu eu am făcut primul pas, ea a făcut primul pas. Ea m-a invitat să vin la mare, eu îmi ratasem vacanța de vară. Eu am refuzat și am vrut să mă duc acasă la ai mei. Apoi mi-a luat mie ceva să o conving să iasă cu mine. La un concert de vioară am fost. Când o femeie te cheamă la mare, te duci… nu te duci la mama. Eram în câteva luni și cununați, căsătoriți. De ziua ei am cerut-o în căsătorie. A fost o complicitate cu colegii mei de atunci. Era ziua ei, iar niște colegi din radio i-au făcut o surpriză de ziua ei, un weekend la un hotel. Eu am luat inelul. Era prima zăpadă din iarna respectivă, ningea ca în povești, iar eu i-am oferit inelul. Am făcut în iunie 12 ani. E mult mai deșteaptă decât mine. Chiar dacă am puțin timp liber, eu nu sunt absent din viața familiei mele. Sunt zile în care se vorbește în casă și cuvintele trec pe lângă mine. Chiar dacă par așa cu capul în nori, cobor repede cu picioarele pe pământ.', a declarat Mihai Morar la Interviurile VIVA!.

Citește și: Mihai Morar- Scrisoare pentru Mara si Cezara

FOTO: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter