Carmen State, prezentatoarea emisiunii “Fără etichetă” de la TVR 1, a murit

Publicat pe

Carmen State, prezentatoarea emisiunii Fără etichetă' de la TVR 1, a murit astăzi. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, nimeni nu se aștepta ca vedeta să se stingă din viață subit. Prezentatoarea TV de la TVR 1 se afla în vacanță.

Carmen State avea doar 51 de ani, iar potrivit informațiilor apărute în presă, aceasta a murit în urma unui infarct în timp ce se afla în vacanță la Băile Herculane. Pe rețelele de socializare au apărut deja mesaje de condoleanțe pentru prezentatoarea TV.

„Adio, Carmen State! Dumnezeu să te odihnească în pace! Carmen State, producător și realizator tv la TVR, gazda emisiunii ‘Fără etichetă, o emisiune  care cuprindea documentare, interviuri, ştiri și reportaje cu teme din domeniul social şi educativ, portrete, emisiuni muzicale cu şi despre oameni simpli şi emisiuni despre personalităţi ale etniei rrome. Carmen State nu a pierdut nici o oportunitate în a arăta că și în rândul rromilor există tineri și oameni valorosi. În Ormenis, judetul Brașov, a fost de două ori. Ultima oară a fost în aprilie anul curent si sunt sigur ca i-a plăcut foarte mult!'.

Cu doar două zile în urmă, jurnalista își postase pe contul personal de Facebook imagini din vacanța pe care și-o luase. 'Se vede sau nu… Sunt la Herculane!  Ce vă spune asta? Cum? Că am îmbătrânit?  În niciun caz! ', a scris Carmen State.

FOTO: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter