Adevărul din spatele reality show-urilor de televiziune. Cum se creează conflicte la montaj

Publicat pe de Cristina Pîrvu

Adevărul din spatele reality show-urilor de televiziune. Oana Roman a participat în ultimii ani la diverse show-uri de televiziune. Vedeta susţine că la montaj lucrurile iau o altă întorsătură, sunt scoase scenele de scandal pentru atragerea publicului. 

Oana Roman a reacţionat în emisiunea „Oana punct Roman”, după ce au apărut anumite divergenţe între Lora şi Liviu Vârciu în urma participării celor doi la Asia Express. Pe timpul competiţiei, Liviu Vârciu le-a spus Vicăi şi Lorei că sunt perverse, acesta având de-a lungul timpului astfel de glume. Comportamentul său este unul exploziv.

Lora a fost tare deranjată de acest comportament, nu a acceptat că aceste vorbe au fost spuse în glumă. Oana Roman a scos în evidenţă faptul că lucrurile nu au stat chiar aşa, la montaj sunt scoase în evidenţă alte lucruri, cele care creează suspans sau intrigi.

O scenă asemănătoare a trăit şi Oana Roman în show-ul lui Nea Mărin.

„M-au chemat şi pe mine la Asia Express , dar eu din punct de vedere fizic nu aş fi putut. Am nişte operaţii. (…)  La început nu au înţeles. Mă uit cu atenţie la această emisiune care îmi place foarte mult. E cel mai spectaculos show făcut vreodată. S-au iscat controverse, au ieşit discuţii. Cei care au fost în emisiune văd şi ei ce s-a întâmplat cu adevărat. Nu ştii ce declară la testimoniale colegii cu care ai fost în emisiune. Sunt mii de ore de filmare şi pe post apar probabil un sfert. Când te uiţi la televizor şi e altceva. Din montaj sunt alte lucruri care apar. Mi s-a întâmplat şi mie treaba asta. Am fost la Nea Mărin şi la PRO TV şi la Antena 1. Ultimele două sezone au fost o foarte mare dezamăgire. Atunci când ma uitam la emisiune, din montaj era cu totul altceva. Am primul multe mesaje după ultimul sezon de la Nea Mărin. Oamenii îmi spuneau că nu muncesc, că sunt leneşă.

Din montaj se pot face multe alte chestii. Le-am spus că nu mă voi mai duce. Am suferit. Acelaşi lucru li se întâmplă şi în mare parte celor care sunt la Asia Express. A ieşit un scandal între Lora şi Liviu Vârciu, că el ar fi spus nu ştiu ce despre ea. Toată lumea ştie în showbiz care este personalitatea lui. El nu o face cu răutate. Are gura mare. O recunoaşte şi îşi asumă.  (…) Lora ia lucrurile un pic prea în serios şi s-a supărat. Liviu a făcut o afirmaţie total nevinovată, se vede că a spus-o în glumă.”, a spus Oana Roman.

Emisiunea „Oana punct Roman” poate fi văzută joia, de la ora 15.00, doar pe Facebook Revista VIVA!.

Foto: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter