Adi Mutu și Sandra Bachici s-au căsătorit civil de Valentine's Day

Publicat pe

Adrian Mutu și Sandra Bachici s-au căsătorit civil chiar de Valentines Day. Cei doi au mers astăzi la starea civilă, acolo unde au spus un „Da' hotărât.

14 februarie nu reprezintă doar căsătoria celor doi, ci și aniversarea a doi ani de relație.

Ținuta Sandrei nu a fost una sofisticată. Aceasta a optat pentru o rochie scurtă, verde închis, cu imprimeuri, dresuri negre și botine negre, iar pe deasupra a purtat un palton crem. Adi a mers pe varianta clasică și elegantă: costum negru, cămașă albă și palton negru lung, până la genunchi.

Sandra și Adi așteaptă peste câteva luni un copil, iar prin rochia purtată astăzi la cununie se poate observa burtica actualei soții a fotbalistului.

Încă nu ştiu exact ce voi purta la starea civilă, dar cel mai probabil va fi creaţia unui designer român. Iar pentru petrecerea de seară mi-am achiziţionat o rochie scurtă marca Balmain şi pantofi tot de la acelaşi brand, recunosc că sunt o mare fană a mărcii. Nu mi-am dorit să fiu îmbrăcată în veşnică rochiţă tip corset, baby doll. Pentru alegerea rochiei de mireasă cred că o să am adevărate bătăi de cap… aşa că, de data asta, am încercat să simplific lucrurile pe cât posibil, spunea Sandra, în decembrie, în exclusivitate pentru Revista Viva.

Dacă petrecerea de cununie va fi una restrânsă, așa cum și-a dorit, în vară va avea loc nuntă cea mare, unde va îmbracă rochia de mireasă.

Alexandra Popescu

Citește și:

Adi şi Sandra Mutu – Test de compatibilitate

EXCLUSIV VIVA! Adrian Mutu a amânat căsătoria civilă cu Sandra Bachici planificată pentru acest weekend

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă