EXCLUSIV VIVA! Adrian Mutu a amânat căsătoria civilă cu Sandra Bachici planificată pentru acest weekend

Publicat pe

După o ceremonie care a avut loc în Cuba la începutul acestui an, Adi Mutu și Sandra Bachici, insarcinata cu primul copil al cuplului,  plănuiau să facă cununia civilă în România chiar în acest weekend.

 

Din motive legale, au fost nevoiți să amâne evenimentul, însă tot răul spre bine: cei doi vor să se căsătorească de Ziua Îndrăgostiților, când împlinesc, totodată, doi ani de relație.

 

Sandra ne-a dezvăluit motivele pentru care ea și Adi Mutu au fost nevoiți să amâne nunta ce urma să aibă loc pe 10 decembrie: 'A durat puțin mai mult decât preconizasem noi redactarea sentinței judecătorești, cea de recunoaștere a divorțului pe teritoriul României, (nr divorțul lui Adi Mutu de Consuelo), iar de la comunicarea ei scrisă (adică primirea actului la domiciliu) care a avut loc chiar azi, trebuie să mai așteptăm înca 30 de zile pentru că așa e procedura.

 

Am stat și ne-am gândit și credem că cel mai potrivit moment pentru cununie e 14 februarie, de Valentine’s Day, când de fapt și aniversăm 2 ani de relație și cu ocazia asta dăm un plus de însemnatate zilei, sărbătorind mai multe evenimente. Adevărul e că suntem nerăbdatori să devenim soț și soție, ne dorim de foarte mult timp lucrul ăsta și ne bucură faptul că în sfârsit va deveni realitate. Sper să avem răbdarea necesară să așteptăm data de 14:))

 

La noi orice e posibil, suntem imprevizibili. Legat de petrecere, țin să precizez că va fi ceva restrâns, pentru sufletul nostru. O să fie familia prezentă și câțiva prieteni, nimic fastuos, cel puțin nu de data asta. Nunta cea mare, când voi îmbrăca rochia de mireasă, va avea loc la vară.'

 

Oana Popoiag, Foto: Instagram

 

EXCLUSIV VIVA! Adrian Mutu a amânat căsătoria civilă cu Sandra Bachici planificată pentru acest weekendEXCLUSIV VIVA! Adrian Mutu a amânat căsătoria civilă cu Sandra Bachici planificată pentru acest weekend

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter