Ciprian Marica și iubita sa - prima apariție publică după ce au devenit părinți

Publicat pe

 Ciprian Marica și iubita sa, Ioana Marcu, au apărut la primul eveniment împreună după ce au devenit părinți. Deși a născut în urmă cu o lună Ioana a arătat spectaculos aseară, la Elle Style Awards.

Ciprian Marica și Ioana, iubita lui

Ciprina Marica și Ioana, iubita lui, care în urmă cu o lună i-a dăruit primul său copil, au participat aseară la Elle Style Awards, cel mai stylish & sexy eveniment al anului. Cuplul a atras toate privirile, iar Ioana a surprins cu tinuta care i-a pus în evidență trupul ce nu mai poartă deloc semnele nașterii. Aceasta a venit într-o rochie lungă din catifea, perfect mulată pe corp, și o jachetă de blugi, iar Ciprian Marica a optat pentru o pereche de jeanși, cămașă albă, vestă și sacou negru. A fost prima lor apariție publică împreună de când au devenit părinți.

„Ea e o fată simplă, care nu încearcă să epateze, o fată cu bun gust, dulce și sinceră. Cel mai important pentru mine la o fe­meie e să fie feminină, e cel mai mare atu. Frumusețea nu e primordială. Bineînțeles, primul lucru la care te uiți e aspectul fizic, dar apoi descoperi și alte lucruri”, declara Ciprian despre iubita lui, în numărul de Iunie al revistei VIVA!

În urmă cu o lună, Ioana a născut un băiețel perfect sănătos, iar acum cei doi  se acomodează cu statutul de părinți.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter