Adi şi Sandra Mutu şi-au botezat fiul, iar soţia lui Adi a atras toate privirile. Iată ce ţinută a purtat Sandra în prima parte a zilei!

Publicat pe

Astăzi, Adi Mutu şi Sandra îşi botează fiul şi se căsătoresc civil. Cei doi au mers deja la biserică pentru a-l creştina pe micuţul Tiago, iar Sandra, cu siguranţă a atras toate privirile.

Soţia lui Adi a purtat o ţinută formată dintr-o salopetă roz pal, cu un volan în partea din faţă şi decorata cu bijuterii pe un umăr. Sandra a fost extrem de sexy, iar salopeta mulată i-a venit perfect şi i-a scos în evidenţă silueta. Ţinută a fost accesorizata cu o geantă plic, în formă de scoică, de culoare albă.

Pe de altă parte, Adi a purtat un costum bleumarin închis, cămaşă albă şi cravată. La scurt timp după ce slujba de botez s-a încheiat, Mutu a postat pe Facebook şi câteva fotografii cu micuţul Tiago în timp ce era băgat în cristelniţă, dar şi în timp ce preotul îl plimbă prin biserică.

Botezul este cel mai important eveniment la început de drum pentru pruncul nostru abia născut, fiind ritualul de încreştinare în religia creştină şi prilej de sărbătoare pentru familia noastră !!!', a scris Adi în dreptul postării.

Cununia religioasă va fi făcută separat de botez, la o altă biserica din Capitală, unde Sandra va îmbrăca rochia de mireasă.

Vezi pe libertatea.ro imaginile cu Sandra de la botez.

Adi şi Sandra Mutu şi-au botezat fiul, iar soţia lui Adi a atras toate privirile. Iată ce ţinută a purtat Sandra în prima parte a zilei!Adi şi Sandra Mutu şi-au botezat fiul, iar soţia lui Adi a atras toate privirile. Iată ce ţinută a purtat Sandra în prima parte a zilei!

Alexandra Popescu

Foto: Facebook 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă