Adi Mutu şi Sandra Mutu s-au cununat religios. Cât de frumoasă este Sandra în rochie de mireasă! Vezi imaginile!

Publicat pe

Ziua de 15 octombrie reprezintă pentru Sandra şi Adi Mutu cea mai importantă zi din viaţa lor. Cei doi şi-au botezat fiul, pe micuţul Tiago, şi s-au cununat religios. Şi dacă atunci când l-a creştinat pe băieţelul lor Sandra a arătat de-a dreptul demenţial, în rochie de mireasă a fost o adevărată prinţesă.

Sandra a purtat la biserică, la slujba de cununie, o rochie de mireasă albă, cu o broderie specială în partea de sus şi cristale Swarovski, iar pe cap a purtat un voal lung până în pământ. Frumoasa mireasă şi-a ondulat părul şi şi l-a lăsat desfăcut, iar la altar a fost condusă de către naşul Cosmin Contra. Adi Mutu a optat pentru un costum de ginere negru şi foarte elegant.

Este cea de-a două ţinută pe care Sandra a purtat-o în ziua nunţii, urmând că la restaurantul unde va avea loc petrecerea, Le Chateau,  aceasta să se schimbe într-o rochie tip bijuterie, semnată LOULOU.

Mirii au zâmbit încontinuu, iar Sandra a fost radiantă în cea mai importantă zi din viaţa ei. La biserică, cei doi miri au ales aranjamente florele formate din trandafiri albi, hortensii şi cale.

 

Adi Mutu a mai fost căsătorit de două ori cu Alexandra Dinu şi cu Consuelo. Acesta mai are 3 copii din căsniciile anterioare.

Vezi mai multe imagini pe libertatea.ro

Alexandra Popescu

Foto: Facebook, libertatea.ro,

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter