Ana şi Tudor Ionescu, solistul Fly Project, și-au botezat fetița. Uite prin ce emoţii au trecut aceştia

Publicat pe

Anamaria Ionescu si Tudor de la Fly Project au trecut sâmbătă prin emoţii foarte mari. Au creştinat-o pe micuţa lor fetiţă, pe Ilinca, iar alături de ei au fost cele mai importante persoane, familia, prieteni şi apropiaţi. Fetiţa a fost în centrul atenţiei.

Tinerii părinţi au decis să o creştineze pe micuţa lor la aproximativ două luni şi jumătate de când fosta prezentatoare TV, Anamaria, a născut-o.

Împreună cu toţi invitaţii, aceştia şi-au făcut apariţia sâmbătă la o biserică din Bucureşti, după ora prânzului. Au intrat toţi în locaşul sfânt, foarte aranjaţi, eleganţi. Anamaria, dar şi Tudor au purtat ochelari de soare, aşadar şi-au ascuns posibilele priviri pline de emoţie. Fosta prezentatoare TV a optat pentru o rochie albă, iar el o ţinută elegantă cu o cămaşă albastră.

După o slujba emoţionantă, în timpul căreia mai toţi invitaţii au avut lacrimi în ochi, părinţii şi-au strâns în braţe fetița pe care au botezat-o Ilinca.

Emoţionantă pentru mine, aşa cum mă aşteptăm de altfel, şi ea a fost cuminţică, mă, cum e ea de obicei.', a spus Anamaria Ionescu după creştinarea Ilincăi.

Şi din spusele naşilor, se pare că cea mică a fost extrem de cuminte. Ilincăi i-a priit slujba şi adormit la un moment dat.

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter