Alex Rodriguez este înnebunit după Jennifer Lopez! Nu o lasă singură nici la filmări. Iată cum au fost surprinși cei doi!

Publicat pe

Alex Rodriguez și Jennifer Lopez sunt de nedespărțit. Cei doi nu numai că apar tot mai des în public, ci Alex nu poate să stea fără iubita lui nici când aceasta este la filmările serialului „Shades of Blue'.

Iubirea dintre J Lo și jucătorul de baseball este tot mai puternică, iar relația lor pare să meargă pe drumul cel bun. Cei doi adoră să petreacă timpul împreună, așa că se bucură unul de celălalt chiar și atunci când Jennifer filmează intens pentru serialul în care joacă într-un rol principal.

Zilele trecute, Alex i-a făcut o vizită iubitei sale pe platourile de filmare de la „Shades of Blue', iar J Lo a fost foarte încântată. Imediat ce sportivul și-a făcut apariția în Hamilton Heights, acolo unde se filma serialul, diva și-a luat o pauză și s-a răsfățat împreună cu iubitul ei. Cei doi au vorbit, au băut cafea și s-au fotografiat, iar între ei se poate observa o legătură puternică. La un moment dat, Jennifer îl îmbrățișează călduros pe Alex, în timp ce el îi zâmbește drăgăstos. Vedeta nu s-a dezlipit de iubitul ei nici atunci când regizorul îi dădea indicații pentru următoarea scenă pe care trebuia să o filmeze.

Din câte putem observa, amândoi sunt foarte îndrăgostiți, iar Jennifer pare să fie foarte fericită în compania sportivului. Cei doi formează o relație de doar 3-4 luni, așa că focul iubirii este abia la început.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Jennifer Lopez a vorbit în sfârșit despre povestea ei de dragoste cu Alex Rodriguez

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter