Jennifer Lopez a vorbit în sfârșit despre povestea ei de dragoste cu Alex Rodriguez

Publicat pe

După experiențele amoroase prin care a trecut de-a lungul anilor și mai ales după așa-zisa poveste de dragoste pe care ar fi trăit-o recent cu rapper-ul Drake, Jennifer Lopez a devenit mult mai rezervată atât în mediile de socializare online, cât și față de presă. Recent însă, diva a decis să povestească despre noul ei iubit, Alex Rodriguez, ceea ce înseamnă că relația lor este una serioasă.

 

 

 

JLo și Drake, așa-zisul ei fost iubit

 

Ultima poveste amoroasă a divei de 47 de ani suscită un interes enorm, cu atât mai mult cu cât actualul ei iubit este un fost jucător profesionist de baseball extrem de apreciat. Și cum în ultimul timp cei doi s-au afișat des împreună, iar Jennifer i l-a prezentat pe Alex chiar și mamei sale, se pare că de data asta nu mai e vorba de o strategie de marketing, ca în cazul lui Drake. Ca atare, Ellen De Generes, amfitrioana show-ului ce îi poartă numele, a profitat din plin de prezența divei în emisiunea sa pentru a-i pune o mulțime de întrebări, mai mult sau mai puțin comode, însă JLo a făcut față, răspunzând cu multă relaxare tirului de întrebări.

 

JLo, Alex și Guadalupe, „mama-soacră”

 

Ellen a început în forță, întrebând-o direct pe Jennifer dacă a rămas la Alex (41) peste noapte de la prima lor întâlnire. Vedeta, care are o relație cu Alex Rodriguez de câteva luni, pe care nu a făcut-o însă publică până recent, nici nu a stat pe gânduri: „Mama nu doarme la bărbați acasă peste noapte la prima întâlnire'. Cu siguranță l-a impresionat pe Alex, care vorbește în termeni elogioși despre noua lui iubită, despre care spune că „e una dintre cele mai inteligente ființe pe care le cunosc' și „o mamă incredibilă'.

 

JLo și Alex Rodriguez

 

Presată de DeGeneres, Lopez a dezvăluit cum ea și Alex au devenit un cuplu, în ciuda faptului că se cunoșteau deja de câțiva ani. „Prânzeam undeva și l-am văzut trecând pe lângă mine', a spus ea, completând că noul ei iubit e „băiat bun și un gentleman'. „După o vreme, am ieșit afară. Nu știu de ce, dar am simțit nevoia să-l bat pe umăr și să-l salut.' După ce a aflat că Jennifer a fost cea care l-a „agățat' pe Alex, gazda emisiunii a mers mai departe, întrebând-o direct pe divă dacă are de gând să ducă relația la un alt nivel și să facă copii cu Alex. „O, Dumnezeule! Deocamdată doar ne simțim bine împreună', a răspuns vedeta, dar în momentul acela nici nu mai conta, esențialul fusese dezvăluit…

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter