Elton John, în stare gravă. Artistul a fost internat de urgenţă

Publicat pe

Fanii lui Elton John au aflat astăzi că artistul lor preferat a fost extrem de bolnav în această lună după ce a avut o infecţie bacteriană.

 

Artistul în vârstă de 70 de ani a petrecut 12 zile în spital, stând la terapie intensivă 2 nopţi după ce a fost diagnosticat cu o infecţie bacteriană rară şi cu risc mare. El se întorcea în Marea Britanie după un concert la Santiago, în Chile, însă starea lui de sănătatea s-a agravat şi a trebuit să fie transportat de urgenţă la spital.

 

Elton John a fost externat sâmbătă şi acum se află la domiciliu, urmând indicaţiile medicilor. Starea lui de sănătate nu-i permite pentru moment să urce pe scenă, motiv pentru care şi-a anulat mai multe concerte.

 

„Sunt incredibil de norocos să am cei mai incredibili si fideli fani care există şi îmi cer scuze că i-am dezamăgit. Sunt profund recunoscător echipei de medici pentru felul în care m-au îngrijit.', a declarat artistul în comunicatul de presă.

 

Acesta ar urma să revină pe scenă la începutul lunii iunie, într-un concert programat la Twickenham, în Anglia, pe 3 iunie.

 

Florentina Liutic, foto: Hepta

 

Vezi si:

Elton John – Cu familia la Saint Tropez. Cum arata copiii artistului

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter