Elton John – Cu familia la Saint Tropez. Cum arată copiii artistului

Publicat pe

Elton John se afla în aceste zile în Franţa, mai exact la Saint Tropez, locul preferat de celebrităţi, unde se relaxează în compania familiei sale, asa cum face in fiecare an.

 

Astfel, artistul a fost surprins alături de David Furnish, soţul lui, dar şi de cei doi copii adorabili ai lor, Zachary, de 4 ani şi Elijah, în vâstă de 2 ani şi jumătate, născuţi de o mamă surogat.

 

Aceştia au crescut şi au apărut în celebra staţiune îmbrăcaţi foarte cool. Din vestimentaţia lor nu au lipsit pălăriile şi ochelarii de soare sau vestele de înot foarte colorate si au fluturat in aer doua steaguri cu pirati.

 

În vârsta de 68 de ani, Elton John reapare în public după o perioadă în care a fost văzut destul de rar după apariţia unor zvonuri conform cărora David Furnish l-ar fi înşelat.

 

Acesta a cumpărat în 2013 în sudul Londrei un apartament pentru un prieten al său, mai tânăr cu 20 de ani. Danny Williams a negat zvonurile legate de adulter, declarând că sunt doar prieteni şi că, în plus, este amic şi cu Elton John.

 

Foto: Hepta

 

Elton John – Cu familia la Saint Tropez. Cum arată copiii artistuluiElton John – Cu familia la Saint Tropez. Cum arată copiii artistului

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter