Secrete de frumuseţe ieftine şi ciudate folosite de vedete

Publicat pe

Chiar dacă au o avere considerabilă, o mare parte dintre vedete apelează la trucuri simple şi ieftine pentru a avea un păr frumos sau o piele fină. Iată câteva dintre trucurile lor de frumuseţe:

 

Beyoncé

În loc să folosească o cremă scumpă pentru faţa, cântăreaţa aplică o cantitate mică de cremă de ochi pe toată suprafaţa tenului ei. În comparaţie cu alte produse, faţa absoarbe mult mai rapid cremă pentru ochi.

 

Lady Gaga

Pentru că adeseori poartă un machiaj excesiv, Gaga foloseşte metode dureroase pentru a-şi îndeparta sclipiciul abundant de pe ochi. Ea declară că reuşeşte cel mai bine să îl înlăture cu bandă adezivă.

 

Blake Lively

Actriţa declară că secretul părului ei cu un aspect sănătos este… maioneza. De la mama ei a învăţat trucul de a aplica ulei sau maioneză pe jumătatea de jos a părului înainte de intra la duş. Astfel, şamponul nu mai ajunge atât de mult pe păr şi nu l-ar usucă atât de tare încât să îl facă fragil.

Uite o variantă de maioneza de post cu cartofi!

 

Sienna Miller

Sienna a declarat că apelat la sos de roşii după ce s-a vopsit blondă şi a rămas totuşi cu câteva fire negre. Acidul din sosul de tomate poate corecta firele incorect colorate rămase în urma vopsitului, admite actriţa.

 

Scarlett Johansson

Pentru un ten ca de porţelan şi strălucitor, actriţa apalează la un produs natural şi anume oţetul de mere pe care îl foloseşte pe post de tonic pentru faţă. Acesta are rolul de a echilibra PH-ul pielii şi conferă tenului un aspect luminos.

 

Catherine Zata-Jones

Pentru a-şi menţine dinţii sănătoşi şi curaţi, Catherine mărturiseşte că mănâncă un măr după fiecare masă. Dacă nu are mere, apelează la căpşune, pentru o dantură impecabilă. Ea spune că sucul de căpşune conţine anumiţi acizi care au rolul de a curăţă petele colorate de pe dinţi. În schimb, pentru păr, ea foloseşte miere sau bere, în loc de balsam.

 

Halle Berry

Pentru a scăpa de celulită, actriţa îşi face singură un scrub din cafea măcinată şi loţiune de corp. Rezultatul? O piele, fină, sănătoasă şi treptat, lipsită de celulită.

 

Gwyneth Paltrow

Actriţa folosește o lufă de baie și uscătorul de păr pentru a îmblânzi firele de păr care zboară în toate părţile. După spălare, părul umed este învârtit în jurul lufei, apoi este uscat cu un foehn.

 

Silvia Cimpeanu, Foto: Hepta

 

Secrete de frumuseţe ieftine şi ciudate folosite de vedeteSecrete de frumuseţe ieftine şi ciudate folosite de vedete

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter