5 semne că eşti pasta freak

Publicat pe

Sunt sățioase, hrănitoare, foarte ușor de preparat și pot fi folosite într-o varietate de combinații. Probabil că nu există prea mulți oameni cărora să nu le placă pastele, iar unii fac chiar adevărate obsesii pentru acest fel de mâncare.

 

Unii dintre noi devin dependenți de paste fără ca măcar să realizeze acest lucru. Cum îți dai seama că ești pasta freak? Simplu. Te caracterizează unul dintre următoarele 5 semne:

 

1.      Ai mereu paste în casă

Ți se întâmplă, uneori, să nu ai în casă produse de bază precum pâine, lactate sau carne, dar niciodată nu-ți lipsește punga cu paste? Clar, ești pasta freak. Și nu e nimic rău în asta.

Pastele te pot scoate din absolut orice încurcătură în doar câteva minute și nici măcar nu ai nevoie de ingrediente sofisticate ca să obții un fel de mâncare delicios. Un sos simplu de roșii, sau puțină brânză, sau câteva condimente și cât ai bate din palme obții o mâncare demnă de un restaurant de 5 stele.

 

2.      Cunoști toate tipurile de paste

Și mai mult decât atât, le-ai și încercat pe toate. Spaghete, macaroane, melcișori, scoici, spirale,  penne… nimeni nu știe mai bine ca tine cu ce sos merge fiecare sau ce condimente complimentează savoarea fiecărui tip.

 

3.      Mănânci paste cel puțin o dată pe săptămână

E răsfățul tău săptămânal și parcă nimic nu-ți produce mai multă plăcere decât să încerci o nouă rețetă cu paste.

Nu-i așa că, atunci când erai copil, și tu le spuneai părinților tăi că n-o să te saturi niciodată de cartofi prăjiți? Acum simți același lucru referitor la paste? Atunci cu siguranță ești pasta freak.

 

 

4.      Când mergi la restaurant, prima dată te uiți pe meniu la categoria „Paste'

Poate bucătarul a inventat o nouă rețetă cu paste de care nu ai auzit până acum și ar fi păcat să nu afli despre ce este vorba. Cu siguranță o să încerci s-o prepari și tu acasă.

Pe meniu, nu există niciun fel de paste pe care să nu-l fi mâncat până atunci și parcă tot nu ți-ai comanda altceva decât paste carbonara sau agli oglio? Clar, ești pasta freak.

 

5.      Inventezi rețete cu paste

Poate că, în mod obișnuit, nu debordezi de creativitate, dar atunci când vine vorba de feluri de mâncare pe bază de paste ai cele mai năstrușnice idei.

Câte dintre cele 5 semne de mai sus ai bifat? Dacă te-ai regăsit în majoritatea, felicitări, ești pasta freak. Și din acest motiv avem pentru tine o sugestie. Tot ce ți-a rămas ar fi să porți pastele ca… accesorii.

Da, da, ai citit bine. Fii tu cea care dă tonul bijuteriilor din paste: broșe carbonara, brățări al forno, coliere allamatriciana sau cerceii primavera sunt doar câteva dintre ideile care ne-au venit nouă. Te încurajăm să-ți creezi un stil propriu și să-ți exprimi originalitatea nu doar atunci când vine vorba de haine, make-up sau coafuri, ci și atunci când vine vorba de paste.

Iată o rețetă rapidă dacă îți plouă în gură după niște paste cu carne tocata delcicioase!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter