Fotografia zilei: Bella Hadid – cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Gigi

Publicat pe

De la o vreme, numele Hadid este pe buzele tuturor. Frumusețea fiicelor miliardarului Mohamed Hadid și a soției sale, Yolanda, și ea fost model, a impresionat o lume întreagă, iar cele două tinere sunt acum modele de succes și defilează pentru cele mai importante case de modă. Bella are 20 de ani, Gigi a împlinit recent 22, iar fratele lor, Anwar (17), le calcă pe urme, fiind și el pasionat de modă și înclinat spre design. Cei trei copii ai clanului Hadid au o relație specială, iar Bella a dovedit asta curând, când i-a făcut surorii sale Gigi cea mai frumoasă declarație de dragoste, alături de o poză de-a lor din copilărie, postată pe Instagram:

„La mulți ani pentru cea mai bună prietenă a mea pe viață! 💘💘💘💘 Modelul meu! Mă simt atât de fericită că pot să-ți spun sora mea în fiecare zi! Nu cunosc pe nimeni care poate fi atât de generos, inteligent, amuzant, talentat, muncitor, iubitor, cu simț artistic, plin de respect și, la naiba!, atât de frumos în egală măsură! Mă faci să râd până fac pipi pe mine și, chiar și atunci când nu vreau să zâmbesc, tu ești singura persoană care reușește să mă determine s-o fac. Toți cei care te cunosc simt imediat incredibila energie pe care o radiezi. ✨✨ Îți mulțumesc că ești tu însăți, nimic mai mult, nimic mai puțin! Ești cealaltă jumătate a mea și nu știu ce m-aș fi făcut fără tine. Te iubesc din toată inima mea!'.

 

Oana Pantazi

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter