Se îngroașă gluma: Alex Rodriguez, la plimbare cu JLo și cu... mama-soacră

Publicat pe

Dacă, la finele anului trecut, paparazzii nu reușiseră să surprindă nicio imagine cu Jennifer Lopez și cu Drake, presupusul ei iubit, iată că acum s-a schimbat situația – artista furnizează marfă pentru tabloide din plin, afișându-se cu orice ocazie alături de Alex Rodriguez, noul ei iubit.

 

După relația cu Casper Smart, care era mai tânăr cu 18 ani decât diva latino, aventura ultramediatizată cu rapperul Drake, cu doar' 17 ani mai mic decât JLo, nu a mirat pe nimeni. Artista a fost însă destul de discretă în această privință, singurele dovezi care au dat apă la moară jurnaliștilor fiind niște poze postate de divă pe Instagram și vreo câteva fotografii în care au fost surprinși împreună la niște evenimente. Că sărutul demonstrativ dintre ei a fost, de fapt, doar o încercare de promovare publicitară dublă s-a dovedit la începutul acestui an, când cei doi amorezi' au devenit istorie. Locul lui Drake a fost ocupat extrem de repede, în viața lui Jennifer apărând Alex Rodriguez, un fost jucător de baseball profesionist, neașteptat de… copt pentru gusturile lui Jennifer – 41 de ani.

 

JLo și Alex Rodriguez

 

 

 

Că lui Jennifer i s-au aprins călcâiele destul de repede au constatat toți fanii ei de pe Instagram când au văzut prima poză cu cei doi îndrăgostiți. Chiar dacă Jennifer a șters-o repede de pe site, au fost de ajuns câteva secunde pentru ca cineva să facă un print screen și să viralizeze imaginea. La momentul acela, cei doi îndrăgostiți erau în primul lor weekend romantic în Bahamas. Cu siguranță, escapada a fost un succes, pentru că, în scurt timp, cei doi au devenit de nedespărțit.

 

 

Guadalupe Rodriguez, Jennifer și Alex

 

Cât de serioasă a devenit relația lor o dovedesc pozele care au apărut recent în media, în care Jennifer și Alex par mai îndrăgostiți ca niciodată și nu se sfiesc să facă gesturi tandre. Mai mult, Jennifer i l-a prezentat mamei sale, Guadalupe Rodriguez, pe iubitul său. Cei doi îndrăgostiți, îmbrăcați casual, zâmbitori și mână-în-mână, s-au plimbat duminică pe străzile din New York, alături de mama artistei, ceea ce dovedește că relația lor a trecut la un alt nivel. După expresia de pe chipul lui Guadalupe, e posibil ca actualul bărbat din viața lui JLo să fi trecut testul și să fi intrat în grațiile viitoarei soacre. Oricum, există semnale pozitive și din partea familiei lui Alex, sora lui, Susy Dunand, spunându-i deja lui Jennifer „my sister-in law' (cumnata mea).

 

Sora lui Alex Rodriguez, Susy Dunand (stânga), și Jennifer Lopez

 

Rodriguez este, la rândul lui, extrem de încântat de noua lui iubită, despre care a declarat, la o emisiune în direct: „Ne-am simțit extraordinar. Este o fată extraordinară, absolut extraordinară, una dintre cele mai inteligente ființe pe care le-am cunoscut și, de asemenea, o mamă incredibilă'. După cum se prezintă lucrurile, curând o să bată clopotele de nuntă…

 

Oana Pantazi

Foto: Northfoto

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter