Bătrân și neîngrijit! Johnny Depp a șocat la petrecerea organizată de Lady Gaga

Publicat pe

Johnny Depp a șocat prin apariția sa la petrecerea aniversară a lui Lady Gaga. Artista a sărbătorit cei 31 de ani pe care i-a împlinit pe 28 martie.

Actorul și-a făcut apariția la restaurantul Gijelina din Los Angeles unde Gaga a organizat o petrecere intimă la care au luat parte cântăreți și un grup de prieteni foarte apropiați.

Printre aceștia, Johnny Depp a fost unul dintre invitații speciali ai serii. Însoțit de un bodyguard, actorul a adoptat un stil destul de neîngrijit, având o ținută formată dintr-o jachetă de motociclist tocită și o pereche de pantaloni destul de vechi. Depp și-a ascuns chipul îmbătrânit sub o pereche de ochelari de soare și sub cozorocul de la basca care îi completa look-ul.

Johnny Depp pare să fie destul de afectat după divorțul de acrița Amber Heard. Este îmbătrânit, supărat și neîngrijit, iar acest lucru l-a făcut vizibil la petrecerea lui Lady Gaga.

Elthon John s-a mai numărat printre invitații care au venit să îi fie alături cântăreței. Acesta a venit însoțit de soțul său, David Furnish, și cei doi fii.

Lady Gaga, însă, a strălucit ca de fiecare dată. Atentă la detalii, a ales să poarte o ținută all black, formată dintr-o rochie din dantelă, la gât a purtat un choker din pietre, iar machiajul a fost unul strident, așa cum ne-a obișnuit.

Johnny Depp revine în rolul lui Jack Sparrow din 26 mai, atunci când va avea premiera celei de-a cincea părți a seriei „Pirații din Caraibe'. Așa că, alături de Orlando Bloom, Geoffrey Rush și Javier Bardem, Depp este pregătit de încă un rol memorabil în „Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales'. Trailer-ul tocmai a fost lansat și arată foarte bine.

Bătrân și neîngrijit! Johnny Depp a șocat la petrecerea organizată de Lady GagaBătrân și neîngrijit! Johnny Depp a șocat la petrecerea organizată de Lady Gaga

Alexandra Popescu

Foto: Northfoto, Hepta

Citește și:

De la o extremă la alta! Johnny Depp, printre cei mai excentrici actori de la Oscaruri 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter