De la o extremă la alta! Johnny Depp, printre cei mai excentrici actori de la Oscaruri

Publicat pe

Johnny Depp este cu siguranță unul dintre actorii cu cele mai spectaculoase apariții. Că alege o ținută elegantă și impecabilă sau că adoptă un stil mai excentric pe covorul roșu, Depp cucerește publicul oricum prin șarmul său.

Actorul din „Pirații din Caraibe' a uimit în 2005 prin apariția sa de la premiile Oscar. Îmbrăcat într-un costum larg, albastru, cu un lanț atârnat în partea dreaptă și încălțat cu o pereche de pantofi atipică, care aveau forma unei inimi pe ei, Depp a avut una dintre cele mai excentrice apariții, având-o alături pe Vanessa Paradis, iubita lui.

Dar Johnny Depp trece de la o extremă la alta. Dacă în 2005 a ales un stil mai diferit, în 2008 a ales eleganța totală: costum negru, cămașă albă și papion negru. A pășit pe covorul roșu tot la brațul frumoasei sale soții, de această dată, Vanessa Paradis. Cei doi au fost împreună 14 ani și au divorțat în anul 2012.

Johnny Depp este unul dintre actorii care  nu a câștigat nici un premiu Oscar, deși a fost nominalizat de 3 ori: în 2004 pentru rolul din „Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl', în 2005 pentru prestația sa din „Finding Neverland' și în 2008 cu „Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street'.

De la o extremă la alta! Johnny Depp, printre cei mai excentrici actori de la OscaruriDe la o extremă la alta! Johnny Depp, printre cei mai excentrici actori de la Oscaruri

Alexandra Popescu

Foto: Hepta, Northfoto

Citește și:

Actorii care au convins! Ei sunt cei care au câștigat premiul „Oscar' pentru „cel mai bun actor' în ultimii 7 ani 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter