Kim Kardashian a oripilat pe toată lumea! Iată cum arată, de fapt, în costum de baie!

Publicat pe

Cea mai recentă apariție a lui Kim Kardashian a oripilat pe toată lumea. Deși multă lume crede despre ea că are un corp bine lucrat, cu forme, iată că adevărul despre fundul vedetei abia acum a ieșit la iveală prin intermediul unor fotografii recente cu ea la plajă.

Dacă aveai impresia că fundul lui Kim este mare și perfect, uită de asta! Este plin de celulită. Starul de peste ocean a fost surprinsă la plajă alături de sora ei, Kourtney, și câteva prietene, iar imaginile cu ea în costum de baie au șocat pe toată lumea.

Susana Reid, gazda show-ului „Good Morning Britain', a comentat pozele cu Kim Kardashian în costum de baie și a remarcat o diferență uriașă între Kim naturală și cea pe care o vedem la TV în imagini editate.

„Celulita este chiar în fața noastră – aceste imagini nu sunt recomandate pentru a fi vizualizate de public. Așa arată ea, de fapt. Credeam că arată fantastic având în vedere că starul „Keeping Up With The Kardashian' arată incredibil și foarte slim în cadrul show-ului', a spus Susana, oripilată de imaginile reale cu Kim Kardashian.

Kim recunoștea cu ceva timp în urmă, pentru revista Shape, că se confruntă cu problema celulitei.

„Am celulită la fel ca orice femeie de pe planetă. Și pentru că mă simt bine cu corpul meu nu înseamnă că am impresia că celulita e drăguță. Va fi mereu o problemă pentru mine. Așa că putem spune că lucrez încă la asta', a spus Kim.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Kim Kardashian va apela la o mamă surogat pentru cel de-al treilea copil

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter