Alexandra Dinu și Adrien Brody, în România! Actorul american s-a îndrăgostit

Publicat pe

Adrien Brody a venit la București, la premiera filmului 'Bullet Head',  iar la eveniment a fost alături de Alexandra Dinu, singurul personaj feminin din film.  Cei doi actori au fost cu zâmbetul pe buze pe tot parcursul serii.

Actorul a purtat un costum negru și o cravată, dar și  eșarfă la gât. Adrien Brody și Alexandra Dinu s-au asortat, actrița purtând o ținută asemănătoare cu cea a colegului de platou.

În filmul 'Bullet Head' mai apar și alți protagoniști, John Malkovich și Antonio Banderas. Adrien Brody a fost premiat cu un Oscar pentru rolul său din 'Pianistul'.  Alexandra Dinu și actorul au stat la film alături de invitați, iar lângă actrița româncă s-a așezat chiar președintele Sentalui, Călin Popescu Tăriceanu.

Actorul american nu este la prima vizită în România

Adrian Brody este cazat la Hotel Mariott din Capitală, iar pe parcursul șederii sale în România, actorul american s-a plimbat prin centrul Capitalei.

'În film nu există băieți buni, dar ei nu sunt nici băieți răi. Alexandra este o actriță minunată și este bună în film. Sunt aici să o susțin și să-mi întâlnesc fanii români. Sunt foarte fericit că sunt aici. Am mai fost în România de câteva ori, am filmat. M-am îndrăgostit de Cazinoul din Constanța. E un loc frumos. Sunt aici pentru câteva zile', a declarat Adrien Brody.

 

Alexandra Dinu, singurul personaj feminin din film

Actrița și-a îndeplinit visul și joacă în film alături de actorul ei preferat, Adrien Brody. 'E un vis care a devenit realitatea. Chiar îmi doream să joc cu Adrien. Îl admiram dintotdeauna și mi-a făcut și o impresie foarte bună ca persoană. E o persoană foarte interesantă. Rolul acesta nu este un rol substanțial, însă era singura prezență feminină din film și asta m-a onorat. Nu aș fi putut să spun nu. Adrien e preferatul meu', a declarat Alexandra Dinu.

 

Alexandra Dinu a venit în România fără fiul ei, Mario

Băiatul actriței, Mario, este încântat de mutarea lor în America, mai ales că acesta joacă baschet și se poate pregăti mult mai bine pentru acest sport acolo. Alexandra Dinu merge de fiecare dată la meciurile fiului său, dar recunoaște că își lipsește și România. 'Îmi lipsesc prietenii, îmi lipsește familia, mâncarea. Mario a zis că America e cea mai tare. El nu a venit că are școală și are teste. O să mă întorc la Los Angeles, facem Crăciunul acolo', a mai declarat actrița.

FOTO: Libertatea

Diana Stamen

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter