Cadoul perfect pentru noul an

Publicat pe

Anul nou se apropie, așadar mulți dintre noi se gândesc deja la rezoluțiile pentru 2018. Dacă nu poți decide între a mânca mai sănătos sau să practici yoga în fiecare dimineață – avem soluția perfectă pentru tine! Te invităm să incluzi în lista de rezoluții – ÎNCREDEREA ÎN TINE.

Datorită unui stil de viață activ și a tendințelor care impun standarde de beauty și de succes imposibil de atins, din ce în ce mai mulți oameni dau dovadă de lipsă de încredere în puterile lor, ceea ce afectează și calitatea vietii lor.

Amalia Enache, Ana Morodan și Alina Ceușan s-au numărat printre invitații prezenți la evenimentul-expoziție din centrul Capitalei, în frumoasa vilă Annart Gallery, unde FOREO a lansat campania #uncoveryourself. Un mesaj puternic, dedicat încrederii în sine, ce își dorește să ghideze toate femeile în căutarea frumuseții naturale, fără machiaj, și a inspirației.

În acest an, pune ÎNCREDEREA în topul listei de dorințe. Descoperă seturile cadou Get Up & Glow, Dream Team, Dream Team Plus, Ready To Glow and A Dream Come True, in magazinele Douglas si pe www.foreo.com.

Cadoul perfect pentru noul anCadoul perfect pentru noul an

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter