Alexandra Dinu a dat lovitura la Hollywood! E singurul nume feminin din pelicula “Bullet Head. Capcană mortală”

Publicat pe

Alexandra Dinu și Adrien Brody vor fi prezenți la București pentru proiecția peliculei Bullet Head. Capcană mortală'. Evenimentul este unul privat, iar accesul în sală este permis doar pe bază de invitație.

Filmul Bullet Head. Capcană mortală', în care actrița Alexandra Dinu deține rolul principal feminin și joacă alături de Adrien Brody, John Malkovich și Antonio Banderas, va avea premiera de gală în România, la Cinema City Cotroceni, în data de 12 decembrie, urmând ca pelicula să ajungă în cinematografele din toată țara începând cu 5 ianuarie 2018.

Actorul Adrien Brody, premiat cu trofeul Oscar în 2003 pentru rolul din Pianistul', va fi prezent astfel pentru prima dată în Romania.

Actorul american are la activ filme de succes precum „The Thin Red Line', „Cadillac Records', „Midnight in Paris', și distincții precum Premiul Cesar, National Society of Film Critics Award, Black Reel Award.

Bullet Head. Capcană mortală' reprezintă debutul la Hollywood al Alexandrei Dinu, după mai bine de zece ani de activitate profesională în lumea filmului italian, timp în care a avut roluri în producții de succes în industria cinematografică italiană, precum „Capri', „LIsola', „Rosso San Valentino' ori „La Farfalla Granata'.

Alexandra Dinu este singurul nume feminin din distribuția peliculei Bullet Head. Capcană mortală', în care joacă alături de Adrien Brody, John Malkovich și Antonio Banderas. Pelicula, regizată de Paul Solet și produsă de Millennium Films, va avea premiera mondială pe 8 Decembrie în Statele Unite.

Alexandra Dinu a dat lovitura la Hollywood! E singurul nume feminin din pelicula Bullet Head. Capcană mortală'Alexandra Dinu a dat lovitura la Hollywood! E singurul nume feminin din pelicula Bullet Head. Capcană mortală'

Foto: PR

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter