Importanța decorurilor într-un studio de videochat

Publicat pe

Exista din ce in ce mai multe domnisoare care iau in considerare o cariera in videochat. Este motivul pentru care exista si un numar mai mare de studiouri care fac angajari videochat si reusesc sa performeze intr-un domeniu destul de tabu.

Problema intervine in momentul in care viitorul model, care s-a hotarat deja ca vrea o astfel de cariera, pune in balanta optiunile pe care le are. Cea mai importanta decizie este legata de locul unde va lucra: acasa sau intr-un studio profesional.

De cele mai multe ori, incepatoarele aleg sa lucreze de acasa, gandindu-se ca in felul acesta evita sa plateasca un comision catre studio. Aproape de tot atatea ori, dupa cateva luni de munca isi dau seama ca un studio este mult mai performant.

Exista o multime de motive pentru care un studio este mai performant, incepand cu dotarile, continuand cu experienta celor din studio si terminand cu mediul de lucru. Il vom analiza pe cel mai simplu, insa: decorul.

 

Cat de important este decorul intr-o astfel de meserie?

 

La o prima vedere, importanta nu este atat de mare. A doua vedere, a treia si asa mai departe, dezvaluie o multime de elemente care fac din decor o parte esentiala. Daca la inceput, consumatorii de videochat se multumeau cu ceea ce primeau si cautau doar persoane cu care sa poata purta conversatii video, astazi pretentiile au crescut foarte mult. Evident, cele mai multe pretentii sunt cele legate de imagine, pentru ca intregul concept de videochat se bazeaza pe imagine. Imaginea modelului, atat din punct de vedere fizic, cat si din punct de vedere al pieselor vestimentare, impreuna cu imaginea incaperii, creaza un tot care poate sa fie reteta castigatoare.

Comparand un model care face videochat intr-un studio profesional, cu decor bine ales, cu un model care face videochat acasa, se pot descoperi diferente incredibil de mari intre castiguri.

 

Care sunt diferentele intre studio si camera de acasa, din punct de vedere al designului?

 

  • Acasa exista mereu restrictii. Mobilierul de acasa nu poate sa fie destinat exclusiv acestei activitati, mai ales daca nu doresti sa afle toata lumea tipul de activitate prestata.
  • Bugetul de acasa nu este foarte mare. Majoritatea modelelor, mai ales cele incepatoare, nu au un buget pentru a-si amenaja corect camera.
  • Amenajarile dintr-un studio sunt facute de catre profesionisti. Studiourile mari beneficiaza de idei din partea unor profesionisti in domeniu. Astfel, fiecare culoare si fiecare textura este aleasa cu atentie, in functie de comportamentul pe care il au clientii.
  • Intr-un studio, decorul nu consta doar in piese de mobilier. Acesta poate sa fie construit din foarte multe elemente profesionale, precum luminile sau izolarea fonica foarte buna, care sa creeze un ambient sonor excelent.

 

Care sunt avantajele principale ale unui decor bine ales?

 

  • Decorul poate sa vanda iluzii. In cazul videochatului adult, acesta cade in planul secund, insa daca se doreste un videochat bazat pe erotism, decorul poate sa fie piesa principala, alaturi de conversatie si de atitudine.
  • Creaza o doza mare de confort. Evident, conteaza si faptul ca un decor bine ales creaza confort sporit modelului, deci si posibilitatea de a fi mai productiv.
  • Ofera posibilitatea de a face mai multi bani. Decorul placut atrage oameni, iar in videochat este foarte important sa atragi prin imagine. Modelele care lucreaza intr-un decor gandit corect au rezultate mult mai bune decat toate celelalte.

 

Partea vizuala este, asadar, extrem de importanta. Daca doresti o cariera in videochat, un prim pas pe care trebuie sa il faci este sa alegi un studio cu decor perfect.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter