Oana Roman reacţionează după ultima operaţie estetică a lui Brigitte Sfăt: "Se va desfigura la un moment dat dacă nu se opreşte"

Publicat pe

Oana Roman a comentat în emisiunea „Oana Punct Roman” faptul că Brigitte Sfăt a ajuns din nou pe mâna medicului estetician! Iată ce reacţie a avut prezentatoarea emisiunii „Oana punct Roman”!

Recent, Brigitte Sfăt a plecat în Turcia acolo unde a solicitat ajutorul medicului estetician. Vedeta şi-a operat nasul. Nu este prima intervenţie estetică. Pentru prima oară, acum mulţi ani, aceasta şi-a mărit bustul. Au urmat apoi buzele şi altele, ajungând chiar şi la posterior.

Faptul că zilele trecute a ajuns din nou pe patul medicului estetician a uimit-o pe Oana Roman. Vedeta a explicat că Brigitte este prietena ei, însă nu o înţelege. Crede că dacă va continua tot aşa, se va desfigura.

'Eu am vorbit cu ea înainte să plece. Ştiam că pleacă, dar nu mi-a zis de ce pleacă, nici acum nu ştiu. Dar se pare că şi-a mai făcut anumite intervenţii. Nu ştiu la ce ar mai fi putut să îşi mai facă deoarece eu cred că deja are prea multe. Mi se pare că exagerează foarte mult şi că nu se mai opreşte. Cred că are o dependenţă şi o duce într-o zonă care nu e deloc ok.  Eu ţin la ea, sper să nu se supere, dar sunt sinceră. Nu va fi o versiune mai bună de-a ei dacă continuă cu operaţiile, mi-e frică că se va desfigura. În ciuda acestor aparaţii de om zburdalnic, este un om foarte bun, care doreşte să ajute. ', a dezvăluit Oana Roman în emisiunea „Oana Punct Roman”.

 

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter