Alexandru Arșinel, declaraţii după infarctul suferit: „Mă gândeam că acum ar trebui să îmi vină și mie rândul”

Publicat pe

Alexandru Arşinel şi-a adunat toate puterile şi a făcut primele declaraţii după infarctul suferit zilele trecute. Marele actor crede că a avut noroc, acum se simte mai bine!

Marele actor Alexandru Așinel a avut de suferit în ultimii ani. Starea de sănătate a soţiei sale este precară din cauza unui hematom format în urma unei căzături. Veştile rele nu se opresc aici. De-a lungul timpului şi el s-a simţit rău, iar moartea colegelor şi prietenelor sale, Cristina Stamate şi Stela Popescu, l-au făcut să treacă prin momente cumplite. Asta face că zilele trecute, actorul a acuzat o durere mare în zona toracică şi a ajuns de urgenţă la spital, acolo unde medicii au descoperit că a făcut infarct.

Alexandru Arşinel a dezvăluit că se simte bine, medicii au fost cei care l-au salvat.

Alexandru Arșinel, declaraţii după infarctul suferit

„Mergem mai departe pentru că viața trebuie să își facă efectele neapărat asupra destinului oamenilor. Eu m-am hotărât să nu țin cont de termene și să mă lupt cu ele. Ceea ce este extrem de important e că alături de noi circulă trăiri, ființe, care nu de puține ori ne ajută să depășim momentele uneori cruciale. (…) 

Am avut noroc de data asta datorită insistențelor unui doctor de pe salvare căruia i-am explicat ce simptome am avut și a insistat să merg la spital. La spitalul Municipal am avut norocul să dau peste câțiva doctori minunați. Domnul doctor m-a ajutat să trec peste un moment dificil din viața mea. Nu credeam că o să ajung la momentul să spun: da, am avut un infarct. Poate că acum nu aș mai fi putut să vorbesc cu voi. Asistenta de pe ambulanță a fost decisivă. (…) A fost un an greu. Cel mai greu e din cauză că a dispărut Stela și că a dispărut Cristina. E un gol imens în viața mea, în viața românilor de pretudindeni…

 După ce am îngropat-o și pe Cristina și ne-am întors în Spania, mă gândeam că acum ar trebui să îmi vină mie rândul. Vom ieși imediat după Anul Nou cu o premieră, un spectacol excelent pregătit de Vasile Muraru. Le spuneam doctorilor să mă duc sâmbătă acasă la Cristi și să asist la tăierea porcului. Domnii doctori nu mi-au permis.

Vom petrece Crăciunul cel mai probabil la Sinaia, împreună cu ai mei… Din nefericire nu se poate mișca (n.r. soția lui). Începând de săptămâna viitoare sunt la teatru. Pe scenă o să vedem”, a precizat Alexandru Arșinel la Antena Stars.

Citeşte şi: Fiica Andreei Marin a împlinit 10 ani! Violeta a avut parte de primele surprize

Ce reprezentanţi ai Caselor Regale din Europa vor participa la funeraliile Regelui Mihai

Foto: Libertatea

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter