Fiica Andreei Marin a împlinit 10 ani! Violeta a avut parte de primele surprize

Publicat pe

Este mare sărbătoare astăzi în casa Andreei Marin. Fiica acesteia, Violeta, a împlinit vârsta de 10 ani. Iată care a fost prima surpriză!

Violeta, fiica Andreei Marin din mariajul cu Ştefan Bănică Jr. , împlineşte astăzi frumoasa vârstă de 10 ani. Încă de la prima oră a dimineţii, vedeta a ţinut să îi transmită fiicei sale cele mai frumoase gânduri şi prin intermediul mediului online, acolo unde şi-a anunţat şi toţi urmăritorii de sărbătoarea din familia lor.

Andreea Marin a postat pe Instagram o poză în care apar câteva farfurioare de tort viu colorate, lumânări în formă de 10, vârsta Violetei, toate puse pe o faţă de masă cu figurine. Aceasta a avut şi un mesaj emoţionant pe care l-a scris în dreptul imaginii.

„Cele mai mari emoţii azi, ca niciodată… să ne trăiască tuturor copiii, suflete curate, lumina născută din noi! #violeta #birthday#myeverything #love #life #motivation#pretuiesteviata”, a notat Andreea Marin în dreptul Fotografiei.

Încântarea vedetei nu s-a oprit aici. După această postare a mai încărcat încă una în care apar ele, acum mulţi ani în urmă, pe vremea când Violeta era bebeluş.

„10 ani de iubire fără limite…”, a adăugat Andreea Marin.

Se cunoaşte deja că vedeta are o foarte bună relaţie cu fiica sa, de multe ori a declarat că sunt mai presus de toate prietene. Vrea să o vadă peste 10 ani mireasă pe Violeta şi o susţine în relaţia cu tatăl ei.

„Peste 10 ani vreau să fiu o mamă de mireasă. La 20 de ani te poţi căsători. Eu am făcut-o la 18. Acestea sunt lucruri pe care copiii noştri le fac. Da, Violeta este un copil foarte sensibil, foarte inteligent şi talentat. Moşteneşte şi de la tatăl său talentul. Ca soacră voi fi un om deschis şi un om bun (…). Pentru Violeta, tata e tata şi rămâne tata. Ea îşi doreşte să trăiască într-o casă în care e fericire”, a mărturisit Andreea Marin la Antena Stars acum ceva timp.

Citeşte şi: Regele Simeon al II-lea al bulgarilor, primul oaspete regal din străinătate la catafalcul Regelui Mihai

Palatul Buckingham a fost împodobit de sărbătoare. Iată cum arată decorațiunile de Crăciun!

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter