Oana Roman, revoltată după crima de la metrou: "Suntem nişte oameni laşi, suntem gresiţi!"

Publicat pe

Oana Roman a adus în discuţie în ediţia de astăzi, 14 decembrie, a emisiunii „Oana punct Roman”, crima de la metrou în care o femeie a împins o fată în faţa metroului. Iată cât este de revoltată!

Întreaga Românie a fost şocată când s-a aflat de această crimă îngrozitoare. Mai exact, Magdalena Şerban a împins-o în faţa metroului pe Alina Ciucu, o tânără de 25 de ani, care a murit pe loc, marţi, 12 decembrie. Înainte de crima de la Dristor, a încercat să împingă o altă tânără în faţa metroului, în staţia Costin Georgian. Aceasta a reuşit să scape, a mers la Poliţie, dar agresoarea nu a fost prinsă şi, câteva ore mai târziu, a omorât-o pe Alina Ciucu.

Oana Roman a reacţionat astăzi dur şi îi condamnă pe oameni şi pe doamna de la 112 care nu au luat atitudine.

„Doamna de la 112 nu a reacţionat cum a trebuit şi preşedintele sindicatului poliţiştilor susţine şi el că autorităţile au greşit şi asta a dus la moartea tinerei. Dacă la primul apel cineva ar fi reacţionat, era foarte simplu…luau imaginile şi vedeau dacă femeia mai e în altă parte. Dar pe doamna aia nu a interesat-o că aproape că se petrecuse o crimă şi uite că după aceea chiar s-a întâmplat. Problema este că, această crimă ar fi putut fi prevenită, dar din cauza sistemului nu a fost. Fata aia care a fost aruncată de pe peron pe şine ea nu a putut fi salvată pentru că ceilalţi oameni nu au reacţionat, se vede pe imagini. Mai erau doi oameni, care nu au reacţionat. Nu au încercat s-o ridice. Iar ceilalţi ce au făcut? Au filmat şi au făcut poze în timp ce fata aia murea. Aşa suntem noi ca popor. Suntem nişte oameni laşi, primitivi, fără inimă…când vedem că un om moare, nu-l ajutăm, scoatem telefoanele şi filmăm. Nimeni n-a ajutat-o. În schimb, facem petiţii să punem garduri la peron, la Paris sunt sute de kilometri de metrou fără niciun gard şi nu mai moare nimeni. Noi suntem greşiţi..ca oameni, ca popor', a povestit Oana Roman.

 

Emisiunea „Oana punct Roman' poate fi văzută în fiecare zi de joi, de la ora 15.00, doar pe Facebook Revista Viva.

Foto: Facebook, Libertatea

Cristina Pîrvu

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă