Gene lipite sau prea încărcate? Repară rapid această greșeală după ce ai aplicat mascara

Publicat pe

Te-ai dat cu prea multă mascara și genele arată vulgar? S-au format cocoloașe? Nu e nevoie să te demachezi. Problema se rezolvă instantaneu cu un singur produs de îngrijire.

Gene lipite sau prea încărcate? Repară rapid această greșeală după ce ai aplicat mascaraGene lipite sau prea încărcate? Repară rapid această greșeală după ce ai aplicat mascara

Cu siguranță ți s-a întâmplat asta cel puțin o dată. Mascara a început să se usuce și încarcă prea mult genele, iar la final genele tale arată ca cele de păpușă… dar nu în sensul bun.

Citește și:

2 metode de aplicare perfectă a tușului de pleoape

Get the look Mila Kunis – machiaj natural

Ori, mai dramatic, machiajul este finalizat și brusc… strănuți. Genele se lipesc între ele, poate chiar te-ai murdarit puțin pe pleoape și la prima vedere te confrunți cu un dezastru de imagine. Teoretic ai vrea să te demachiezi și să refaci machiajul, dar nu este cazul de măsuri extreme.

Ai nevoie de o pensulă subțire, ca de eyeliner, și de puțină apă micelară. Înmoi pensula în apă micelară și corectezi punctual unde este nevoie. Îți ia maxim 5 minute!

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter