2 metode de aplicare perfectă a tușului de pleoape

Publicat pe

Când trebuie să te dai cu tuș, brusc ai două mâini stângi? Nu te îngrijora, machiajul tău va arăta perfect dacă atunci când aplici tușul urmezi una din aceste recomandări.

2 metode de aplicare perfectă a tușului de pleoape2 metode de aplicare perfectă a tușului de pleoape

Probabil că ai văzut în tutoriale pe internet diverse metode prin care să trasezi linii drepte de tuș. Varianta scotch-ului nu mi se pare prietenoasă pentru piele, mai ales că în timp poți dezvolta o iritație de la substanța adezivă, iar dacă prima dată te dai cu fond de ten și pudră, iar apoi machezi ochii… când îndepărtezi banda riști să iei și machiajul din zona respectivă.

Citește și:

Tipuri de pudră și la ce folosește fiecare

Trucul de îngrijire care îți distruge genele

Așa că varianta cea mai simplă este să te folosești de un card (pe care îl dezinfectezi înainte cu spirt) ori o bucată de carton pe care o arunci ulterior. Practic orice suprafață dreaptă și dură e utilă, cu condiția să fie foarte subțire și ușor de manevrat.

Însă preferata mea este metoda ce presupune desenarea unor puncte exact pe linia pe care vrei să o urmeze tușul. Dacă e nevoie de corecții, poți șterge punctele cu un bețișor cu vată în capăt. Unești punctele, și gata linia de tuș perfect conturată!

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter