Ştefan Lungu, despre venirea în România a lui Adrien Brody: "E tiparul actorului american care munceşte enorm!"

Publicat pe

Marele actor Adrien Brody a venit la București ieri pentru premiera filmului 'Bullet Head' în care joacă şi românca noastră, Alexandra Dinu. Iată ce a spus Ştefan Lungu despre această premieră!

Ştefan Lungu s-a ocupat de avanpremiera filmului „Buller Head” la Bucureşti. Acesta a dezvăluit dacă actorul Adrian Brody a avut vreo pretenţie specială.

„Alexandra a orchestrat singură venirea lui Adrien Brody în România şi au fost foarte mulţi oameni implicaţi. A fost o gaşcă şi acolo şi eu. (…) Mă simt vesel după acest maraton. Este o veselie că s-a întâmplat să vină aici. Alexandra a fost cu ideea şi organizarea şi noi am reuşit să punem la punct. (…) A reuşit să vină, să îşi rezerve 3 zile şi să vină în Europa. Nu credeam că o să ajungă în Bucureşti. Şi natura a fost potrivnică. (…) E mult mai cool decât pare. În viaţa de zi cu zi cred că e mult mai tare decât actorul Adrien Brody, dar dacă s-ar putea vedea real modestia s-ar vedea modul în care a ales să îşi trăiască viaţa. (…) Nu a avut nicio pretenţie. Singura lui dorinţă a fost ca totul să iasă bine. Este tiparul actorului american care munceşte enorm pentru ce face. „, ne-a spus acesta în exclusivitate.

 

Foto: PR

Cristina Pîrvu

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter