Oana Roman, despre prietenia apusă cu Loredana Groza: "Nu ştiu dacă ea îşi mai aminteşte!"

Publicat pe

Oana Roman a dezvăluit şi în această ediţie a emisiunii „Oana punct Roman”, din data de 14 decembrie 2017, secrete. Iată care a fost vedeta adusă în discuţie!

Vedeta, prezentatoare a emisiunii „Oana punct Roman”, a dezvăluit că a avut o prietenie deosebită cu Loredana Groza. Oana Roman a ajutat-o foarte mult pe Loredana în cariera sa. Acum nu mai păstrează relaţiile.

„După revoluţie, cânf eram o fetiţă de 14 ani, încercam să îmi găsesc nişte repere. Mi-am făcut şi eu o prietenă. Pe vremea aceea tata avea un cameraman. Cătălin Căţoiu, zis Ţeavă, era iubitul Loredanei Groza. (…) Eram la Snagov într-un weekend şi am intrat într-o cameră. Erau amândoi acolo. Din momentul acela s-a creat între noi o prietenie. Nu a durat foarte mult. Vreo 3 sau 4 ani. M-am consultat cu ea şi împreuna am intrat cu ea în lumea artiştilor, în lumea boemă. Am nişte amintiri extraordinar de mari. Eu am ajutat-o foarte mult pe vremea aceea. Ea are un talent înnascut şi o ambiţie mare. (…) Îmi aduc aminte că eram de revelion, în 1990, ţeavă a plecat la Londra să se întâlnească cu sora lui şi ne-a sunat el şi ne-a spus că era împreună cu un producător care voia să o cunoască pe Loredana după ce i-a arătat înregistrări cu ea. Am ajutat-o atunci să facă rost de viză, chiar în câteva ore. A venit Ţeavă după ea şi a luat-o cu avionul. S-a văzut cu acel producător, i-a plăcut şi a zis că voia să o transforme într-un star. Ea a refuzat atunci şi acel mare producător a luat cam acceaşi tip de persoană ca Loredana. Ea ar fi putut fi acolo. Nu am înţeles de ce nu a făcut asta. O carieră mondială. (…) Am fost cu ea şi la Paris la compozitorul Vladimir Cozma. Nu a finalizat însă această colaborare. Este unul dintre cei mai mari compozitori de muzică din lume. Am fost cu ea în multe turnee, în foarte multe momente importante din viaţa ei. A ajuns unde şi-a dorit, dar merita o carieră internaţională. Nu ştiu dacă ea îşi mai aduce aminte de acei 3 sau 4 ani de prietenie neîntreruptă. Fiecare a plecat atunci pe drumul ei.”, a spus Oana Roman.

 

Emisiunea „Oana punct Roman” poate fi văzută în fiecare zi de joi, de la ora 15.00, doar pe Facebook Revista Viva.

Foto: colaj

Cristina Pîrvu

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă