Forţa a fost cu toţi cei prezenţi la avanpremiera „Star Wars: Ultimii Jedi”

Publicat pe

Cel mai așteptat film al anului, „Star Wars: Ultimii Jedi', a avut în sfârșit avanpremiera, peste 500 de persoane fiind prezente la mult așteptatul eveniment. Presa, bloggerii, partenerii, alături de vedete, au urmărit în exclusivitate cea mai recentă producție Lucasfilm, al 8-lea film din celebra serie „Star Wars'. La evenimentul de lansare, Darth Vader, Rey și Rebelii au putut fi salutați de către invitați, printre care Oana Tache, Sonia Argint Ionescu, George, Kamara, Andrei Leonte, Ovidiu Lipan „Țăndărică', Alice Năstase, Alin Gălăţescu, Ioana Maria Moldovan, Kinga Varga, Mihai Găinușă și Vladimir Drăghia, care s-au „luptat' cu partea întunecată a Forței.

Episodul al 8-lea al francizei „Star Wars: Ultimii Jedi' este regizat de Rian Johnson şi îi are în distribuţie pe Daisy Ridley, Carrie Fisher, Mark Hamill, Adam Driver, Peter Mayhew, Gwendoline Christie, Oscar Isaac, Simon Pegg. Cel mai recent film din franciza epică promite să aducă Forţa şi mai aproape de fanii adevăraţi, deşi lansarea a fost complet învăluită în mister. Filmul reprezintă o continuare a faimoasei saga create de George Lucas acum 40 de ani, iar acțiunea este construită în completarea episodului lansat în 2015, „Star Wars: Trezirea Forței'.

Filmul este distribuit în cinematografe de Forum Film România şi va fi disponibil în avanpremieră începând din 14 decembrie 2017, în format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D şi Dolby Atmos, subtitrat si dublat.

 

Forţa a fost cu toţi cei prezenţi la avanpremiera „Star Wars: Ultimii Jedi'Forţa a fost cu toţi cei prezenţi la avanpremiera „Star Wars: Ultimii Jedi'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter