Alexia Eram şi Mario Fresh, weekend la Viena. Tinerii îndrăgostiţi şi-au făcut promisiuni

Publicat pe

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, nu poate să stea departe de iubitul său, Mario Fresh. Îndrăgostiţii au petrecut un weekend de neuitat în Austria, la Viena. S-au plimbat şi s-au sărutat în văzul tuturor. 

Se iubesc de aproximativ doi ani de zile şi se pare că povestea lor de dragoste creşte pe zi ce trece. În urmă cu o lună de zile, Alexia Eram a părăsit România. Aceasta s-a mutat la Londra, acolo urmează cursurile unei celebre facultăţi. A fost nevoită să îşi părăsească familia şi iubitul pentru o perioadă de timp.

Nu poate sta însă prea multă vreme departe de Mario Fresh. Cei doi s-au întâlnit la jumătatea drumului! Au organizat un city break la Viena!. Timp de două zile s-au plimbat prin capitala Austriei, s-au distrat şi au vizitat locuri emblematice. S-au sărutat în văzul tuturor, s-au îmbrăţişat, semn că relaţia lor evoluează foarte frumos!

Clipele au trecut însă foarte repede şi s-au despăţit din nou. Alexia i-a făcut iubitului o promisiune: „Ne vom revedea curând!”, a scris ea care a postat pe Instagram mai multe imagini din vacanţă.

Mario s-a bucurat enorm de prezenţa iubitei, dar la întoarcerea în România s-a întristat. A postat în mediul online un mesaj sugestiv: „Nu este acelaşi lucru când tu te afli departe.”

Alexia Eram şi Mario Fresh, weekend la Viena. Tinerii îndrăgostiţi şi-au făcut promisiuniAlexia Eram şi Mario Fresh, weekend la Viena. Tinerii îndrăgostiţi şi-au făcut promisiuni

 

Cum arată camera de cămin în care stă Alexia Eram

De aproape o lună, Alexia Eram s-a mutat în Anglia, acolo unde studiază la o universitate renumită. Fiica Andreei Esca și-a dorit mult să intre la această facultate, iar visul ei a devenit realitate. Poate mulți v-ați întrebat unde locuiește sau cum arată camera de cămin în care stă Alexia Eram. Ei bine, așteptarea a luat sfârșit, pentru tânăra a făcut un tur al camerei.

Foto: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter